Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Dieva roka: vārtsargs izvelk sitienu no metra attāluma

Dienvidamerikas spēcīgākie futbola klubi satiekas "Copa Libertadores", lai noskaidrotu labāko. Aizvadītajā naktī Ekvadoras "Barcelona" pusfināla pirmajā mačā savā laukumā uzņēma "Gremio" no Brazīlijas. Ciemiņi pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 2:0, bet mājiniekiem pēc pārtraukuma bija teicama iespēja samazināt deficītu. Tomēr izcilu sniegumu nodemonstrēja 30 gadus vecais vārtsargs Marselu Groe, kurš neticami izvilka sitienu no ļoti tuvas distances. "Gremio" uzvarēja ar 3:0 un spēra ļoti platu soli fināla virzienā.

, 2017-10-26 16:44, pirms 7 gadiem
Man arī tā vienreiz sanāca!
, 2017-10-26 16:53, pirms 7 gadiem
riebeklis2000 rakstīja: Man arī tā vienreiz sanāca!
Esmu redzējis uzbrucējus, kam tā sanāk regulāri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-10-26 18:02, pirms 7 gadiem
No nakamajam 1000 trapitu pipec kada neraza 😂😂😂
, 2017-10-27 10:00, pirms 7 gadiem
Manuprāt, video skaidri redzams, ka tā bija pilnīga haļava, vnk vārtsargs bija kustībā un bumba trāpīja precīzi pa roku.
, 2017-10-27 14:07, pirms 7 gadiem
Pat Barcelona spēlējusi.
, 2017-10-28 14:35, pirms 7 gadiem
Sveiki, kungs / kundze!

Es esmu Sandra Kelly Maskuller sekretāre naudas aizdevumu sabiedrība starp privātpersonu.

Vai jums ir nepieciešami naudas aizdevumi starp privātpersonām, lai saskarētos ar finansiālajām grūtībām, lai beidzot izkļūtu no strupceļa, kas izraisa bankas, noraidot jūsu kredītprasību failus? Sandranas kundze spēj jums aizdot jums nepieciešamo summu un apstākļus, kas padarīs jūsu dzīvi vieglāku. Tāpēc sazinieties ar mani, lai uzzinātu vairāk par mūsu labvēlīgajiem apstākļiem.

Mēs piedāvājam no 10 000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar atmaksas termiņu no 5 gadiem līdz 25 gadiem ar likmi 2% gadā. Jūs varat sazināties ar mani:

sandrana_credito@hotmail.com

sandrana_credito@hotmail.com

paldies
, 2017-10-28 19:36, pirms 7 gadiem
kasagrande rakstīja: Manuprāt, video skaidri redzams, ka tā bija pilnīga haļava, vnk vārtsargs bija kustībā un bumba trāpīja precīzi pa roku.
haļavas ir tikai haļavšikiem... Protams veiksmīgi sanāca, bet 90% šeit bija meistarība...pirmkārt tādu lēcienu var izpildīt tikai kārtīgs profs un pie tik tuvas distances vārtsargs jūt kādā augstumā varētu tikt raidīt sitiens un tieši tāpēc arī viņa roka trāpijās bumbas ceļā.
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
2

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
30

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.