Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Lai gan 1. aprīlis vēl tālu, Jūrmalas "Spartaks" nopērk Mesi

Emils Ozerinskis

Pēdējā laika šokējošākā ziņa pasaules sportā ir argentīnieša Lionela Mesi oficiāli izteiktā vēlme jau šajā vasarā pamest "Barcelona" klubu. Tā nu interneta jokdari ķērušies pie jaunu formastērpu uzlaikošanas slavenā futbolista mugurā. Izvairījusies nav arī Jūrmalas "Spartaks" komanda, kura sociālajos tīklos sveikusi futbola superzvaigzni ar pievienošanos Virslīgas komandai.

Jūrmalas "Spartaka" sociālajos tīklos redzams komandas īpašnieks, futbola aģents Marko Trabuki kopā ar Argentīnas izlases zvaigzni un līdz šim visu karjeru Katalonijas klubā spēlējušo Lionelu Mesi. Apskatot fotogrāfiju rūpīgāk, redzamas dažas foto apstrādes paliekas un neatblstošās vietās esoši pikseļi.

Savās rindās ieraudzīt vienu no pasaules sporta ikonām labprāt gribētu ne tikai naudīgākie futbola klubi, bet arī citu sporta veidu pārstāvji, publicējot fotogrāfijas ar argentīnieti savu komandu formastērpos.

     [+] [-]

, 2020-08-26 18:56, pirms 4 gadiem
Visi pieci Spartaka līdzjutēji būtu neizsakāmi laimīgi