Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kriketa spēlētājs spēles laikā "šņauc" kokaīnu

Dienvidāfrikas kriketa spēlētājs Ārons Pangiso bija piemirsis, ka mūsdienās kameras pamana visu, it īpaši to, ko nevajadzētu pamanīt.
Kamēr laukumā esošie komandas biedri bija nodevušies spēlei, Ārons un citi spēlētāji atradušies uz soliņa.

Vienā brīdi kamera no spēles pārslēdzās uz soliņu, kur Pangiso imitējis kokaīna iešņaukšanu.
Dienvidāfrikas kriketa prezidents Harons Lorgats izteicās: „Mēs saprotam to, ka Ārons vienkārši runājās ar komandas biedriem, taču spēle tika pārraidīta nacionālajā televīzijā, un šī darbība bija neatbilstoša, it īpaši tagad, kad Dienvidāfrikā mēs cīnāmies ar narkotiku problēmu. Mēs esam lūguši komandas vadībai, lai viņi uzņemas atbildību par to, ka spēlētāji izturas priekšzīmīgi, jo viņi ir paraugi jauniešiem un pārstāv valsti.”

Pangiso komentārs: „Es jokojos ar komandas biedriem, bet atskatoties uz notikušo, es saprotu, ka rīcība bija muļķīga un neadekvāta. Es gribētu atvainoties par savu rīcību, kā arī visiem tiem kurus esmu aizvainojis.”

Incidents noticis spēlē, kur Dienvidāfrikas izlase pārspēja Anglijas spēlētājus.

  +8 [+] [-]

, 2016-02-25 12:22, pirms 8 gadiem
Virsraksts jau tāds, ka uzreiz var padomāt, ka kāds tiešām sēžot uz soliņa vilcis līniju...

     [+] [-]

, 2016-02-25 12:42, pirms 8 gadiem
Nu tas ir feils haha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-25 16:26, pirms 8 gadiem
Personāžs zilajā kreklā