Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Bļugers iekuļas kautiņā Minesotā organizētā vasaras līgas spēlē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers iekuļas kautiņā Minesotā organizētā vasaras līgas spēlē
Foto: Ekrānšāviņš

Viens no latviešu hokejistiem Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodors Bļugers šajās dienās ''Tradition'' komandas sastāvā piedalās Minesotā notiekošajā vasaras līgā ''Da Beauty League''. Spēlē pret ''Element'' otrajā periodā viņš devies izaicināt uz kautiņu kādu no pretiniekiem, tajā uzvarot.

''Da Beauty League'' spēles laikā sakāvies viens no latviešiem Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Teodors Bļugers, liecina video līgas ''Twitter'' profilā. Kautiņš notika otrā perioda sākumā, kad Bļugera pārstāvētā komanda ''Tradition'' atradās vadībā ar 12:3 pret ''Element''.

''Da Beauty League'' izveidota 2015. gadā, lai popularizētu hokeju. Lai to paveiktu, tika piesaistīti Nacionālajā hokeja līgā (NHL spēlējošie hokejisti. Turnīrs norit Minesotas pilsētā Edinā un visi gūtie ieņēmumi vēlāk tiek ziedoti ar hokeju saistītām nevalstiskajām organizācijām. Līgu izveidoja 39 gadus vecais Džons Skots, kurš hokejista karjeras laikā spēlējis tādās Nacionālās hokeja līgās (NHL) komandās kā Minesotas ''Wild'', Čikāgas ''Blackhawks'', Ņujorkas ''Rangers'', Bufalo ''Sabres'', Sanhosē ''Sharks'' un Arizonas ''Coyotes''.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-23 21:29, pirms 2 gadiem
Labi, ka pašam bez traumām, kas galīgi nav vajadzīgas. Otram čalim seja izskatījās diezgan cietusi.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-23 22:21, pirms 2 gadiem
Tedis atlaidis riktīgu kodaļu.

     [+] [-]

, 2022-08-23 22:23, pirms 2 gadiem
Jā, nu šis galīgi garām.. ne nu Tedijam, kas bija jāpierāda, bet gan jau otrs čalis gribēja pamēģināt spēkus pret NHL spēlētāju - varbūt kādā epizodē iedeva kaulā un mūsu NHL "zvaigznei" tas nebija pa prātam.

  +1 [+] [-]

, 2022-08-23 22:28, pirms 2 gadiem
Sejassargs nepasargāja degunu no izšķaidīšanas ...

     [+] [-]

, 2022-08-24 08:16, pirms 2 gadiem
Skatoties uz Tedija smaidu pēc kautiņa, tas bija šovs kurš gan beidzās nedaudz trakāk neka plānots. Ja ej kauties ar dusmām, pēc kautiņa neesi ar smaidu līdz ausīm kā pēc labi pavadīta laika. + trakums vairak ir dēļ tā, ka nosmērēts aizsargstikls nevis visa seja nošķaidīta

     [+] [-]

, 2022-08-24 08:38, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Sejassargs nepasargāja degunu no izšķaidīšanas ...
Diez gan bieži ar pašu stikla kanti arī pārsit degunu

     [+] [-]

, 2022-08-24 10:17, pirms 2 gadiem
backstab rakstīja: Jā, nu šis galīgi garām.. ne nu Tedijam, kas bija jāpierāda, bet gan jau otrs čalis gribēja pamēģināt spēkus pret NHL spēlētāju - varbūt kādā epizodē iedeva kaulā un mūsu NHL "zvaigznei" tas nebija pa prātam.
Tas jau arī bija AHL/NHL spēlētājs, ar ko viņš tur kāvās, - Vinni Lettieri.