Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Video: Tiesneši bez ievērības atstāj sitienu ar nūju pa galvu

Stenlija kausa izcīņa ir laiks, kad tiesneši mēdz pievērt acis un ļaut hokejistiem rēķinus laukumā nokārtot pašiem. Duelī starp Minesotas "Wild" un Vinipegas "Jets" laukuma saimnieki bija skaitliskajā vairākumā, kad vārtu priekšā Džošs Morisejs ar nūju iebrauca centra uzbrucēja Ērika Stāla galvā. "Wild" uzbrucējs palika guļam uz ledus, bet tiesneši noteikumu pārkāpumu nesaskatīja. Minesotiešu galvenais treneris Brūss Budro pēc spēles, kurā "Wild" zaudēja ar 0:2, nonākot aizas malā (1-3), eksplodēja. Viņš norādīja, ka nefiksētais pārkāpums bija izšķirošais notikums laukumā – "Wild" ne tikai netika pie lielā vairākuma, bet Morisejs vēlāk likvidēja ļoti bīstamu pretuzbrukumu.

, 2018-04-18 18:51, pirms 6 gadiem
Kolhozs...un daži labi šeit vēl kaut ko kvieca par KHL tiesnešiem.
Helmuts Balderis priekšplānā. Foto: LHF
16

71 gadu vecais Balderis vērtīgākais spēlētājs, LHF komanda grauj Saeimas vienību

LETA. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) komanda šodien hokeja draudzības spēlē pārliecinoši ar 11:2 uzvarēja Saeimas komandu.
Foto: LHF
7

"Mūs neapturēs" - grupa Astro'n'out velta dziesmu Latvijas izlases gaitām PČ

Grupa Astro’n’out veltījusi dziesmu Latvijas hokeja izlases gaitām pasaules čempionātā hokejā, informē federācija. Dziesma “Mūs neapturēs” ir šogad radīta versija latviešu valodā 2021. gada pasaules čempionāta hokejā oficiālajai dziesmai “For Glory and Joy”.
Džeitī Millers. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''Canucks'' uzbrukuma līderis Millers aizvada treniņu Šilova izejamajā kreklā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' viens no uzbrukuma līderiem Džeitī Millers vienā no komandas treniņiem ieradies neierastā formā - rozā krāsas kreklā, kas esot Vankūveras kluba latviešu vārtsarga Artūra Šilova izejamais krekls. Kā ziņo ''Sportsnet'' apskatnieks Dens Mērfijs, latvietis esot bijis manāmi pārsteigts par komandas biedra izgājienu.