Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Anastasija Samoilova uztaisa Gandrīz ideālas vakariņas un izcīna bronzu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Anastasija Samoilova uztaisa Gandrīz ideālas vakariņas un izcīna bronzu
Anastasija Samoilova šovā "Gandrīz ideālas vakariņas". Foto: Ģirts Ozoliņš, F64 / izklaide.tv3.lv

TV3 informē, ka šonedēļ izaicinājumu pagatavot "Gandrīz ideālas vakariņas" pieņēma četras personības - dziedātāji Jānis Moisejs un Ineta Rudzīte, titulētā pludmales volejboliste Anastasija Samoilova un karikatūrists Gatis Šļūka. 15. decembrī saimniekoja sportiste.

Noslēdzošais nedēļas vakars – titulētās pludmales volejbolistes Anastasijas Samoilovas mājās. Anastasijas ēdienkartē ir sociālajos tīklos atrastas, ārzemju ceļojumos un treniņnometnēs baudītas receptes. Vakars sanāca pilns interesantu faktu par pludmales volejbolu, Anastasijas karjeru, bet izklaide – netipiski sportiska šai nedēļai.

15. decembrī TV3 šovā “Gandrīz ideālas vakariņas” saimniekoja divkārtējā Eiropas čempione pludmales volejbolā Anastasija Samoilova un šoreiz izcīnīja trešo vietu.

Tu vispār uztraucies par šo dienu? "Jā. Piecēlos septiņos no rīta, staigāju pa māju un domāju, ko, kas un kā," nobažījusies bija sportiste. "Ja nebūs garšīgi, visi pateiks, ka nav garšīgi - tad sabēdāšos."

Tev gari nagi, vai tad var paspēlēt ar tādiem? "Blokā nelecu, spēlēju aizsardzībā, man nesit pa pirkstiem. Visām bloķētājām ir ļoti īsi nagi bez manikīra, jo visu laiku sit pa tiem nagiem," atklāj pludmales volejboliste. "Savukārt visām aizsardzēm ir smuki un gari nagi ar manikīru - skaisti izskatās, tā kā ir paveicies!"


Izmantotie resursi:
izklaide.tv3.lv

  +4 [+] [-]

, 2022-12-16 01:32, pirms gada
Ja otra dāma konkurentei nebūtu likusi pazeminātas atzīmes, Anastasija saņemtu sudrabu vai pat zeltu!

  +1 [+] [-]

, 2022-12-16 08:41, pirms gada
kerdu rakstīja: Ja otra dāma konkurentei nebūtu likusi pazeminātas atzīmes, Anastasija saņemtu sudrabu vai pat zeltu!
skandāls

     [+] [-]

, 2022-12-18 11:07, pirms gada
Otrā dāma bija galvas tiesu labāka