Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Beisbola spēlētājs noķer "neredzamu" bumbiņu

Beisbola spēlētājs Skots Ričmonds nodemonstrējis ļoti iespaidīgu ķērienu, kaut gan pats to nemaz neredzēja.
Ričmonds spēlē Ķīnas profesionālajā beisbola līgā (CPBL), kur pārstāv komandu „Eda Rhinos”.
Pēc Ričmonda metiena sitēja raidītā bumbiņu lidoja atpakaļ viņa virzienā. Izskatās, ka Ričmonds izvairīsies no bumbiņas, bet tomēr tā ielidoja iekšā ķērājcimdā, kas ļāva turpināt izspēli. Iespaidīgais ķēriens pārsteidza gan laukumā esošos spēlētājus, gan komentētājus un skatītājus.
Video: CPBL.com
Vērtējums: +3

     [+] [-]

, 2016-08-15 11:12, pirms 8 gadiem
Kas tur notika? Metējs ar atsitēju ir vienā komandā? Labāk ir noķert vai izvairīties? Kāpēc centās izvairīties - lai nesāpētu?

     [+] [-]

, 2016-08-15 11:43, pirms 8 gadiem
Ibra rakstīja: Kas tur notika? Metējs ar atsitēju ir vienā komandā? Labāk ir noķert vai izvairīties? Kāpēc centās izvairīties - lai nesāpētu?
Metējs ar atsitēju ir dažādās komandās. Ja noķer bumbiņu pa tiešo no gaisa, atsitējs ir izsists. Pēc tam var mēģināt "noķert" tos, kuri pārvietojas starp bāzēm.

Centās izvairīties tāpēc, ka cilvēkam ir refleksi. Tāda bumbiņa var izrādīties diezgan nāvejoša. Bumbiņa ir cieta, sver virs 140 gramiem un var lidot virs 160km/h.

     [+] [-]

, 2016-08-15 13:51, pirms 8 gadiem
Maneejs rakstīja: Metējs ar atsitēju ir dažādās komandās. Ja noķer bumbiņu pa tiešo no gaisa, atsitējs ir izsists. Pēc tam var mēģināt "noķert" tos, kuri pārvietojas starp bāzēm.

Centās izvairīties tāpēc, ka cilvēkam ir refleksi. Tāda bumbiņa var izrādīties diezgan nāvejoša. Bumbiņa ir cieta, sver virs 140 gramiem un var lidot virs 160km/h.
Nu... par tiek kilomentriem - ar 160 km/h lido ļoti labi mesta bumbiņa un par to nāvējošumu. Modernajā beisbolā ne reizi tas nav noticis. Jā, var dabūt savainojumus, un teorijā arī tas var izrādīties nāvejoši, taču tā ir tikai teorija.

     [+] [-]

, 2016-08-15 15:52, pirms 8 gadiem
Šī metiena ātrums 140 km/h redzams pie rezultāta. Visticamāk pičers noķēra bumbiņu izvairoties no tās, nevis neredzot. Trāpot galvas rajonā, šīs bumbiņas var sagādāt nepatīkamus piedzīvojumus, bet spēlētāji parasti ir pietiekoši advancēti, lai šādas bumbiņas tvertu- galu galā tas ir viens no šīs spēles elementiem. Retie nāves gadījumi gan vairāk saistīti ar ar ļoti nelaimīgiem bumbiņu trāpījumiem nespēlētājiem - treneriem, nūju pienesējiem.