Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Līdzjutējs NFL spēles laikā stāvvietā atstāj grilu, kura dēļ nodeg astoņi auto

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Aizvakar cīņu Nacionālās futbola līgas (NFL) ietvaros aizvadīja Maiami ''Dolphins'', kas savā laukumā ar 20:7 pieveica Jaunanglijas ''Patriots''. Abu vienību sezonas pirmo spēli un lielos amerikāņu futbola svētkus aizēnoja stadiona stāvvietā radies ugunsgrēks, kura rezultātā nodegušas astoņas automašīnas.

Otrās ceturtdaļas sākumā virs stadiona bija redzami biezi dūmu mutuļi. Klātesošos līdzjutējus tas uztrauca - visi bija neizpratnē un nesaprata, kur un kā izcēlies ugunsgrēks.

Pēcāk noskaidrots, ka incidents radies kāda fana dēļ, kurš izlēmis stāvvietā atstāt aizdedzinātu grilu. Rezultātā tika pilnībā iznīcināti vismaz astoņi spēkrati. Vairāki blakusesošie transportlīdzekļi tika arī viegli bojāti.

Amatpersonas sākotnēji uzskatīja, ka notikušais bija nelaimes gadījums, taču nesen sākusies izmeklēšana, lai noskaidrotu patiesos lietas apstākļus. Tiek uzskatīts, ka kāds līdzjutējs atvedis grilu, kurš atstāts aizdedzināts, lai pēc spēles varētu našķoties tur pat pie automašīnas stāvvietā.

Izmantotie resursi:
https://www.sbnation.com/nfl/2022/9...

     [+] [-]

, 2022-09-14 04:15, pirms 2 gadiem
Interesanti, vai kāds iet uz NFL spēlēm savām kājām?!

  -1 [+] [-]

, 2022-09-14 08:59, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Interesanti, vai kāds iet uz NFL spēlēm savām kājām?!
Uz Patriots spēlēm iet ar kājām, jo Masečūsetas štatā ir vislabākā sabiedriskā transporta sistēma visā ASV. Daudzos štatos sabiedriskais nav vispār vai ir līdzvērtīgs Daugavpils sabiedriskā apmēriem.

  +1 [+] [-]

, 2022-09-14 22:28, pirms 2 gadiem
archdevil rakstīja: Uz Patriots spēlēm iet ar kājām, jo Masečūsetas štatā ir vislabākā sabiedriskā transporta sistēma visā ASV. Daudzos štatos sabiedriskais nav vispār vai ir līdzvērtīgs Daugavpils sabiedriskā apmēriem.
Daugavpilī ir slikts sabiedriskais transports? Es neoponēju, es tiešām nezinu

     [+] [-]

, 2022-09-16 11:22, pirms 2 gadiem
Esportists rakstīja: Daugavpilī ir slikts sabiedriskais transports? Es neoponēju, es tiešām nezinu
Es neteicu, ka slikts, es norādīju apmēru. Salīdzinājumam, Daugavpilī faktiski ir divi tramvaja maršruti, un ietēlojies, Rīga ar diviem tramvaja maršrutiem, no kuriem viens iet no Radio ielas līdz Ausekļa ielai, otrs iet no Radio ielas līdz Centrāltirgum. Apmēram tāds ir sabiedriskais daudzās ASV pilsētās.

     [+] [-]

, 2022-09-16 13:50, pirms 2 gadiem
archdevil rakstīja: Es neteicu, ka slikts, es norādīju apmēru. Salīdzinājumam, Daugavpilī faktiski ir divi tramvaja maršruti, un ietēlojies, Rīga ar diviem tramvaja maršrutiem, no kuriem viens iet no Radio ielas līdz Ausekļa ielai, otrs iet no Radio ielas līdz Centrāltirgum. Apmēram tāds ir sabiedriskais daudzās ASV pilsētās.
Ir daudz iemeslu par ko Daugavpilij nevis varētu, bet vajadzētu izteikt pretenzijas, bet sabiedriskais transports galīgi nav viena no tām lietām
P.S tramvaji nav vienīgais pieejamais sabiedriskais transports