Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Jaunais Rešfords saņem atbalstu no pieredzējušā Bekhema

Kā profesionāls futbolists Deivids Bekhems karjeru beidza 2013.gadā „Paris Saint-Germain” komandā, taču uzsāka to „Manchester United”. Šobrīd Bekhems turpina aktīvi darboties gan kā modelis, gan kā uzņēmējs un joprojām ir paraugs daudziem jaunajiem futbolistiem.
Pirms jaunās sezonas Anglijas Premjerlīgā Deivids Bekhems nosūtījis savu kreklu ar motivējošiem un uzmundrinošiem vārdiem jaunajam „Mancheter United” un Anglijas izlases uzbrucējam Markusam Rešfordam.

Rešfordu šis dāvinājums ļoti iepriecinājis, un viņš ar to dalījies arī sociālajos tīklos, kur arī publiski atzīt: „Patīkami, ka Tevi novērtē viens no labākajiem.”

Bijušais Anglijas izlases kapteinis uz krekla raksta: „Markusam, labu veiksmi un turpini smagi strādāt, un spēlēt ar prieku un kaisli. Mīlu, Deivids.”

Rešfords pagājušajā sezonā debitēja „Manchester United” pirmajā komandā, Anglijas Premjerlīgā piedalījās 11 spēlēs un izcēlās ar pieciem gūtiem vārtiem.
Pirms Eiropas čempionāta, kad izlases aizvadīja pārbaudes spēles, Anglijas izlase tikās ar Austrālijas komandu. Šajā spēlē Markuss Rešfords guva komandas pirmos vārtus un kļuva par visu laiku jaunāko debitantu, kurš guvis vārtus Anglijas izlases rindās.
Pēc spilgtas debijas „Manchester United” un valsts izlases rindās, Rešfords tika iekļauts kandidātos un Eiropas čempionātu, un savu vietu arī izcīnīja. Kopā Eiropas čempionātā Rešfords nospēlēja 21. minūti.

„Manchester United” pirmo pārbaudes spēli aizvadīs sestdien, 16. jūlijā, kad tiksies ar „Wigan” vienību.

Nice to be appreciated by one of the best 🙌🏾

A photo posted by Marcus Rashford (@marcusrashford) on Jul 11, 2016 at 7:12am PDT

     [+] [-]

, 2016-07-12 15:06, pirms 8 gadiem
Mīlu, Deivids