Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Foto: Aizvadīts pirmais Latvijas "Beer Pong" čempionāts

Rīgā ar grandiozu finālu noslēdzies pirmais Latvijas “Beer Pong” čempionāts, kurā piedalījās komandas teju no visas Latvijas. Turnīra atlases cikla laikā lielajam finālam kvalificējās labākās 12 komandas, no kurām saspringtās cīņās tika noskaidrota Latvijas labākā “Beer Pong” komanda – “Alus atspulgs” no Valmieras (Oskars Šaicāns un Reinis Vergins). Pusgada garumā tika organizēti vairāki desmiti atlases turnīri, atlasot labākos, kas piedalījās finālā. Tādā veidā šīs “Beer Pong” sacensības kļuva par apjomīgākajām, kas jebkad tikušas organizētas Latvijā.

Par spēli “Beer Pong”
"Beer Pong" spēle ir īpaši iecienīta augstskolas studentu vidū, bet to labprāt spēlē arī citi alus un sacensību cienītāji. Tās pirmsākumi meklējami jau 1950. gadā, ko gan daži apstrīd un uzskata, ka spēle sākās 20. gadsimta 80. gados. Spēlē parasti piedalās divas komandas, katrā no tām ir divi spēlētāji. Galda galā tiek novietotas 10 glāzes, kas ir sakārtotas trijstūra formā. Katrā glāzē tiek ielieti 100 ml. alus. Glāzes nedrīkst būt slīpi sagāzušās, atbalstījušās viena pret otru. Spēlētāja mērķis ir trāpīt "Beer Pong" bumbiņu pretinieka glāzē. Kad spēlētājs trāpa bumbiņu pretinieku komandas glāzē, pretinieku komandai ir jāizdzer glāzes saturs un jānoņem glāze no galda. Spēle turpinās pamīšus komandām cenšoties iemest bumbiņas pretinieku glāzēs. Brīdī, kad uz galda neatrodas neviena konkrētās-komandas glāze, tā komanda ir zaudējusi.

Informāciju sagatavoja:
Toms Kursītis

  +1 [+] [-]

, 2015-06-10 20:45, pirms 9 gadiem
Kā vienmēr - sports ir veselīgs!