Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Flavio Briatore veicis operāciju un mainījis izskatu

Juris Grīns
Juris Grīns

Flavio Briatore veicis operāciju un mainījis izskatu
Flavio Briatore (pirms un pēc operācijas)
Foto: Chi

Skandalozais Flavio Briatore, kurš iepriekš vadījis tādas F1 komandas kā "Benetton" un "Renault", savu seju pakļāvis plastiskajai operācijai un šobrīd izskatās citādāk nekā iepriekš.

Itālijas dzeltenās preses žurnāls "Chi" nācis klajā ar paparaci uzņemtām fotogrāfijām, kurās Briatore redzams gluži citādākā izskatā. Viņa seja pēkšņi kļuvusi ne vien tievāka, bet mainījusies arī savādāk. Tāpat savu jauno tēlu 65 gadus vecais itālis atrādījis savā "Instagram" profilā.

Spāņu laikraksts "El Mundo", konsultējoties ar plastisko ķirurgu Diasu Gutjeresu, atklāj, ka šādas operācijas izmaksas esot no 10 līdz 25 tūkstošiem eiro.

No F1 pasaules čempionāta Briatore bija spiests aiziet pēc 2008. gada Singapūras "Grand Prix" skandāla. Toreiz, vadot "Renault" komandu, viņš pavēlēja savam pilotam Nelsonam Pikē junioram noteiktā brīdī tīšuprāt avarēt, lai trasē izbrauktu drošības mašīna, un uzvarēt varētu otrs vienības braucējs Fernando Alonso.

Līdz ar to Briatore ir skandalozi pazīstams ne vien ar saviem asajiem, dažkārt pat pārspīlētajiem izteikumiem intervijās. Nesen viņš tika apsūdzēts arī krāpšanā ar nodokļiem.

La moglie guarda

A photo posted by Flavio Briatore (@briatoreflavio) on Feb 5, 2016 at 2:31pm PST

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-10 16:53, pirms 8 gadiem
lol

  -2 [+] [-]

, 2016-02-10 17:02, pirms 8 gadiem
Sportacentrs savā līmenī!