Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Velsas futbola varoņi atgriežas mājās

Velsas futbola izlase 8. jūlijā atgriezās mājās pēc "Euro 2016", kur velsieši pamanījās aizcīnīties līdz pusfinālam. Mazās nācijas galvaspilsētā Kārdifā viņus sagaidīja kā varoņus. Video: sntv

, 2016-07-09 16:03, pirms 8 gadiem
Ceru, ka vēl mūs pārsteigs!!!
, 2016-07-10 13:24, pirms 8 gadiem
best team
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix
3

"Timberwolves" galvenais treneris sadursmē ar spēlētāju nopietni savainojis ceļgalu

LETA--AP. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Minesotas "Timberwolves" galvenais treneris Kriss Finčs svētdien pēc sadursmes laukuma malā ar vienu no spēlētājiem pārrāvis labā ceļgala patellāro saiti.
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
13

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.