Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Kaķu beisbols

Kopīga laika pavadīšana ar ģimeni vai draugiem ir labs veids kā atpūsties no ikdienas darbiem. Bet kā pavadīt laiku kopā ar mājdzīvnieku? Ierasto mājas mīluļa ikdienu interesanti piedāvā pavadīt kāda beisbola komanda.
„Lakewood BlueCaws”, kas ir Amerikas spēcīgākās beisbola līgas (MLB) komandas Filadelfijas „Phillies” viena no jauniešu komandām, uz savu nākamo spēli aicina līdzjutējus ierasties ar kaķiem.

Sestdien paredzētā spēle nodēvēta par „CATurday” dienu. Pirmkārt, komanda šo spēli aizvadīs speciālos kaķu kreklos. Otrkārt, fani tiek aicināti līdzi ņemt arī savus kaķus. Pie parastās biļetes jāpiemaksā divi Eur, un kaķis pie siksniņas vai būrī drīkst apmeklēt spēli. Treškārt, tiem kas ieradīsies bez kaķiem, labdarības organizācija „SAVE Rescue Shelter of Toms River” piedāvās iegādāties kādu kaķēnu uz vietas stadionā.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-09 13:29, pirms 8 gadiem
Ko tik beisbolā neizdomā!