Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Futbolists iesit no 60 metriem

Austrālijas un Grieķijas futbola izlašu pārbaudes spēlē grieķu pussargs Džannis Maniatis vakar guva vārtus no 60m attāluma. Video: George Papadogeorge / FOX Sports

, 2016-06-08 12:47, pirms 8 gadiem
Skaisti!
, 2016-06-08 13:03, pirms 8 gadiem
pārfilmēts no TV un nostabilizēts vēl pie tam
, 2016-06-08 14:34, pirms 8 gadiem
Kāds kauns pēc šādiem goliem ir vārtsargiem!
, 2016-06-08 14:58, pirms 8 gadiem
Ja vēl viņš no 10m spētu tik precīzi trāpīt
, 2016-06-08 16:03, pirms 8 gadiem
Grieķi vismaz beidzot uzvarēja?
, 2016-06-08 23:00, pirms 8 gadiem
Žēl, ka nav sanācis būt šādā situācijā neapzināti(ir mēģināts kas šāds, bet kad tu zini, ka sekos sitiens ir diezgan viegli noķert to sitienu) bet es nesaprotu kāpēc visi vienmēr skrien ar skatienu uz aizmugiri vērojot bumbu, labam GK ar reakciju ir visam jābut labi, tad kāpēc vienkārši pilnā tempā neskriet uz vārtiem un tad ķert to bumbu, neesmu redzējis nevienu video kur kāds tā darītu. pie šādiem stipriem sitieniem, ieskaitot laiku, ka piefiksē, kad jāsāk skriet un sāc to darīt bumbu sasniegs vārtus tik pat ātri kā paspēs noskriet 16 metrus vārtsargs, kaut kur kādreiz bija pētijums kur salīdzināja cik laiks vidēji paiet, kad noskrien 16m un bumbas lidojums izdarot to futbolistam, līdzīgi kā hokējā, protams, futbolā tas lidojums ir ilgāks + ir visādi blakus apstākļi vējš utt, bet šādi skrienot un skatoties kur ir bumba paiet daudz vairāk laika nekā, ja viņš vienkārši skrietu. meistarīgi vārtsargi tāpēc atvaira šādus sitienus ja nav ļoti tālu ārpus sodalaukuma, bet šitādus vienkārši nesaprotu.
, 2016-06-10 19:31, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: Žēl, ka nav sanācis būt šādā situācijā neapzināti(ir mēģināts kas šāds, bet kad tu zini, ka sekos sitiens ir diezgan viegli noķert to sitienu) bet es nesaprotu kāpēc visi vienmēr skrien ar skatienu uz aizmugiri vērojot bumbu, labam GK ar reakciju ir visam jābut labi, tad kāpēc vienkārši pilnā tempā neskriet uz vārtiem un tad ķert to bumbu, neesmu redzējis nevienu video kur kāds tā darītu. pie šādiem stipriem sitieniem, ieskaitot laiku, ka piefiksē, kad jāsāk skriet un sāc to darīt bumbu sasniegs vārtus tik pat ātri kā paspēs noskriet 16 metrus vārtsargs, kaut kur kādreiz bija pētijums kur salīdzināja cik laiks vidēji paiet, kad noskrien 16m un bumbas lidojums izdarot to futbolistam, līdzīgi kā hokējā, protams, futbolā tas lidojums ir ilgāks + ir visādi blakus apstākļi vējš utt, bet šādi skrienot un skatoties kur ir bumba paiet daudz vairāk laika nekā, ja viņš vienkārši skrietu. meistarīgi vārtsargi tāpēc atvaira šādus sitienus ja nav ļoti tālu ārpus sodalaukuma, bet šitādus vienkārši nesaprotu.
Tev to viegli pateikt Tā ir izlašu spēle un tas ir tāds moments. Tici man, spēlē ir daudz savādāk.
, 2016-06-11 09:43, pirms 8 gadiem
SUPER
, 2016-06-13 11:26, pirms 8 gadiem
pretinieku kljuda , ka tik talu vartsargs izskreejis
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
8

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.