Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Boksere Marčenko pēc raunda beigām mēģina noformēt punktus

Mūsu boksa jaunā talante Jekaterina Marčenko ceturtdien iekļuva Eiropas junioru čempionāta pusfinālā un nodrošināja vietu uz pjedestāla - Latvijas sieviešu boksā tāds sasniegums ir pirmoreiz. Ceturtdaļfinālā pārliecinoši tika pieveikta īriete Hloja Merija Makdeida. Tūlīt pēc pirmā raunda beigām Latvijas sportiste metās pretiniecei pakaļ un no aizmugures centās tikt pie punktiem.
Video: European Boxing Confederation

, 2017-07-07 16:50, pirms 7 gadiem
Katja nodeva uguņus!
, 2017-07-07 16:50, pirms 7 gadiem
Sestdien jāskatās dzīvajā, domāju vinnēs!
, 2017-07-07 18:31, pirms 7 gadiem
Nesaprotu, viņa nedzirdēja gongu, ka tik lēti uzbruka no aizmugures?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-08 15:13, pirms 7 gadiem
dīvains uzbrukums ... vienalga, vai dzird vai nedzird, no mugurpuses neuzbrūk
, 2017-07-09 15:12, pirms 7 gadiem
Ja godīgi jāsaka, šī sportiste bija pelnījusi diskvalifikāciju par šādu rīcību. Nodzīt viņu no ringa ar kaunu. Tā tomēr lietas nekārto. Domāju, ka šis video varētu kalpot kā pierādījums tālākai diskvalifikācijai. Paldies par video, noteikti jāiesaka federācijā to noskatīties.
, 2017-07-10 11:23, pirms 7 gadiem
moskis rakstīja: no mugurpuses neuzbrūk
kas ta tie nu pa murgiem, ja vajag noklapēt, tad vajag noklapēt līdz galam.
Protams, tā kā gongs bija, tad tas ir pārkāpums
Tiesnesis arī BTW diezgan neprofesionāls, normālos tusiņos pēc gonga šie parasti ir gatavībā lekt vidū un šķirt, ja nu kāds satrakojās
Džošs Hārts. Foto: AP/Scanpix
5

Hārts atzīst vilšanos, ka ticis draftēts pēc Pasečņika

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizsargs Džošs Hārts sarunā ar mediju pārstāvjiem atklājis, ka bijis vīlies, ka Filadelfijas "76ers" 2017. gada draftā viņa vietā izvēlējusies latviešu centru Anžeju Pasečņiku.
Artūrs Irbe un Harijs Vītoliņš. Foto: LHF
2

Latvijas hokejisti saliedējas pirms PČ, iejūtoties ugunsdzēsēju un glābēju lomā

Otrdien, 16. aprīlī, Latvijas nacionālā hokeja valstsvienība, sadarbībā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD), apmeklēja Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžu (UCAK), kur iejutās glābēju lomās.
Latvijas hokeja izlase un Ričards Bolotņiks. Foto: Sportista Facebook

No hokeja nūjām uz boksa cimdiem: Latvija PČ gatavojas kopā ar Bolotņiku

Turpinot gatavošanos 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, Latvijas hokeja izlase svētdien aizvadīja treniņu kopā ar vienu no vadošajiem Latvijas bokeseriem Ričardu Bolotņiku, kurš ar aizvadīto nodarbību dalījās savā ''Facebook'' kontā. Izlases kapteinis Roberts Bukarts pēc treniņa pateicās bokserim, nododot suvenīru.