Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Saeima pieveic Nacionālos bruņotos spēkus

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Saeima pieveic Nacionālos bruņotos spēkus
Draudzības spēles dalībnieki ar medaļām. Foto: Ieva Ābele, Saeima.lv

6. jūnija draudzības spēlē Saeimas futbola komanda pieveica Nacionālo bruņoto spēku Apvienotā štāba komandu (4:3).

Pirms mačā tika plānots, ka Saeimas futbola komandu pārstāvēs deputāti Aldis Adamovičs, Uldis Augulis, Raimonds Bergmanis, Ainars Latkovskis, Romāns Naudiņš, Vitālijs Orlovs, Viktors Valainis un ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro, turklāt palīgā nāks arī Rīgas domes deputāts Olafs Pulks. Galu galā ministram tomēr bija citas darīšanas.

Mačs notika Rīgas Klasiskās ģimnāzijas futbola laukumā, Purvciema ielā 38. Risinājās sīva spēkošanās, Saeimas vienība izrāva uzvaru ar 4:3. Iespējams, ka mača likteni lielā mērā izšķīra tieši Rīgas domes deputāts, kurš izpelnījās komandas kapteiņa apsēju. Nav ziņu, ka Nacionālo bruņoto spēku vienībai kāds būtu palīdzējis no malas.

Vīri varonīgi devās cīņā pat ar nelieliem savainojumiem - Saeimas komandas rindās trijiem bija speciāls ceļgala sargs, arī armijnieku sastāvā kas tāds tas tika novērots trijiem.

Pēc cīņas beigām komandu spēlētāji saņēma medaļas.

Izmantotie resursi:
flickr.com/photos/saeima
saeima.lv

     [+] [-]

, 2019-06-08 17:14, pirms 5 gadiem
Kurš armijas pārstāvis sestdienu izniekos šadam plezīram.reiz 2002 gadā esot dienestā Ādažos,spēlējām pret Itālijas jūras spēku komandu,kas bija ieradusies ar kuģiem Rīgā.0:6 kapitulācija tehniskajiem,mazajiem Itāļiem.