Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Prezidenta amata kandidātiem Kļičko piedāvā testēties ar WADA metodēm

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Prezidenta amata kandidātiem Kļičko piedāvā testēties ar WADA metodēm
Vladimirs Kļičko. Foto: PA Wire/Scanpix

Karjeru beigušais pasaules eksčempions profesionālajā boksā Vladimirs Kļičko (64-5, 53KO) uzjautrinās par Ukrainas prezidenta amata kandidātu "dopinga kontroli" un iesaka izmantot Pasaules antidopinga aģentūras (WADA) pakalpojumus.

Prezidenta amata kandidāti nodevuši asins paraugus, lai nodemonstrētu, ka nav narkotiku vai alkohola pēdu. Aktieris, komiķis un politiķis Volodimirs Zelenskis devās uz ekspertīzi privātā klīnikā "Eurolab", savukārt pašreizējais valsts vadītājs Petro Porošenko pārbaudījās sporta kompleksa "Olimpiyskiy" antidopinga centrā.

Vladimirs Kļičko: "Ziņas par Ukrainas prezidenta amata kandidātu "dopinga kontroli" mani pārsteidza un mazliet sasmīdināja. Abi kandidāti nodeva testu atsevišķi, katrs "savā laboratorijā". Ja sportistiem šādā veidā veiktu dopinga testu, tad viņi visi būtu supermeni."

"Ja esat tik atvērti un ieinteresēti objektīvā rezultātā, tad izdariet to Pasaules antidopinga aģentūrā (WADA), izmantojot pārbaudītas metodes! Varu organizatoriski palīdzēt tajā procesā, lai neizskatītos pēc kaktu pasākuma. Uzticieties profesionāļiem! Esmu jau nosūtījis pieprasījumu WADA, lai noskaidrotu par šādu testu iespējamību. Ceru, ka prezidenta amata kandidātiem neatteiks," saka bijušais boksa spīdeklis.

Atgādinām ka 2017. gada aprīlī Vemblija stadionā notika iespaidīgs smagsvaru boksa mačs, kur 2012. gada olimpiskais čempions Entonijs Džošua (Lielbritānija) sakāva 1996. gada olimpisko čempionu Vladimiru Kļičko. Pēcāk slavenais ukrainis izlēma beigt karjeru.

Izmantotie resursi:
KlitschkoOfficial
rsport.ria.ru

  -3 [+] [-]

, 2019-04-06 16:16, pirms 5 gadiem
Autors pats virsrakstu saprot viennozīmīgi?

  -3 [+] [-]

, 2019-04-07 11:31, pirms 5 gadiem
Raksts ir pilnīgs stulbums, vispār nav nekas paskaidrots