Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Cipulim un Luseniusam neizdevās, Proņinam gan

Cipulim un Luseniusam neizdevās, Proņinam gan
Izcelties "play-off" Nikolajam Proņinam traucēja ciešiem Jevgeņija Artjuhina apskāvieni
Foto: championat.com

Ar graujošu neveiksmi (0:5 viesos pret Sanktpēterburgas SKA) Kontinentālās hokeja līgas sezonu un cīņu par Gagarina kausu pabeidza Maskavas CSKA. Tas nozīmē, ka pieredzējušajam uzbrucējam Nikolajam Proņinam vairs nebūs iespēju gūt sezonā pirmos vārtus.

Proņins zināms ne tikai ar savu neprasmi pārspēt sāncenšu vārtsargus. Pēc tam, kad viņš sērijā pret SKA divas reizes bija izkāvies, uzbrucējs sāncenšus nosauca par mazām meitenēm, kuras visu laiku raud un sūdzās par sišanu.

Regulārajā sezonā 32 gadus vecais hokejists izlaida tikai divas cīņas jeb aizvadīja 52 spēles. Taču izdarīta tikai viena piespēle. Acīmredzot pietrūka centības – izpildīti tikai 28 metieni.

Gagarina kausa spēlēs hokejists Sanktpēterburgas kluba cietoksni neapdraudēja vispār, palaižot garām iespēju tomēr beidzot izcelties. Tādējādi Proņins neguva nevienus vārtus 57 mačos.

Viņš sezonu "sausā" pēdējo reizi pabeidza 1996. gadā, kad CSKA rindās nospēlēja vien 12 mačus.

Proņins ir vienīgais uzbrucējs KHL, kurš aizvadījis vismaz 40 mačus, bet nav guvis vārtus. Šodien no likteņa izbēga Rīgas "Dinamo" somu uzbrucējs Niklass Luseniuss, kurš raidīja ripu "Torpedo" vārtos.

Pēc regulārās sezonas Proņina piemēram sekoja arī viņa gadu vecākais komandas biedrs – Jurijs Bucajevs. Taču viņam veiksme uzsmaidīja izslēgšanas cīņā Sanktpēterburgā – tieši viņš guva vienīgos vārtus kaunpilnajā sakāvē ar 1:7.

Kad, kur un pret ko Proņins guva savus pēdējos vārtus? Tas notika pirms vairāk nekā gada – 2011. gada 1. februārī. Ripa ielidoja… Rīgas "Dinamo" vārtsarga Krisa Holta sargātajos vārtos.


, 2012-03-06 23:32, pirms 12 gadiem
nu čalim laikam iet!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-06 23:43, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: Un ko tad augsti godatajam Reķa kungam teikt? Tam vārtu ailītē jābūt -1!
Uzbrūkošais aizsargs tik savos vārtos jēdz iemest!
Man jau šķīet ka no Reķa OD tur ne smakas nav un ir tīrs DD! OD ir Ozo , Galviņš, nezinu vai no Dinamiešiem vēl kāds būtu ,iespējams Soča, pārējie DD!
, 2012-03-06 23:49, pirms 12 gadiem
Malacis Luceniuss un Cipa! Lai arī viņi negūst daudz vārtu, viņi paveic nozīmīgu darbu komandas uzvaras kaldināšanā.
, 2012-03-07 00:10, pirms 12 gadiem
Gan jau Pronins tagad raudkaa maza meitene
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-07 01:24, pirms 12 gadiem
Uz Dinamo!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-07 10:12, pirms 12 gadiem
haha, vot mudaks Proņins.....nameja mīlulītis! priduraki abi
, 2012-03-07 12:34, pirms 12 gadiem
Lucenius iemeta play-off, regulārajā sezonā palika tik pat sauss gūtajos vārtos kā Proņins. Jo statistika par regulāro čempionātu un play-off vienmēr ir atsevišķa!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-07 21:08, pirms 12 gadiem
Man jau arī gribētos piebiedroties, Sējēj, nepasēj, šosezon leģionāri mūsu spēks! Ko tur Savicka k-gs par Gagarinu un kausu runāja intervijā, drīzāk jau pirmo kosmonautu sagaidīsim.. Ja nav, tad jau savējos jaunekļus laist labāk spēlēt.
, 2012-03-10 13:30, pirms 12 gadiem
bēdīgi slavenais Mērglis rakstīja: Proņinu uz Dinamo nākamgad! Būtu super maiņa- Lucis, Cipa un Proņa. Pretinieks automātiski varētu vārtsargu pret 6. laukuma spēlētāju mainīt
Varbūt tā būtu izeja, jo kādam no viņiem tak būtu pa vārtiem jāmet - varbūt visi atvērtos
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
7

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
40

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Oskars Batņa pret Vāciju. Foto: IIHF
2

Austrija joprojām kanādiešu murgos: Kanādas lielais medijs Latviju divreiz nosauc par Austriju

Latvijas hokeja izlase otrās trešdaļas beigās pret Vāciju atrodas iedzinējas lomā jau ar 0:7, bet līdzīgi slikta diena gadījusies arī pazīstamajam Kanādas medijam un pasaules čempionāta raidtiesību turētājam TSN, kas Latviju pat divreiz sajauca ar Austriju, kas kanādiešiem pēc sensacionālās atspēlēšanās (pēdējā trešdaļā no 1:6 uz 6:6, pagarinājumā tomēr uzvarēja Kanāda) murgos droši vien rādījās visu nakti. Taisnības labad jāpiebilst, ka dažos pirmajos ierakstos sociālajos tīklos TSN Latviju sauca par Latviju un pēc vāciešu sestajiem vārtiem beidzot atgriezās uz pareizās takas.