Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Simtiem līdzjutēju lūdz Mesi palikt izlasē

Šogad otro reiz vēsturē par „Copa America” čempioniem kļuva Čīles futbolisti, kas finālā pārspēja Argentīnas izlasi. Spēlē beidzās neizšķirti (0:0) un uzvarētājs noskaidrojās pēcspēles sitienos (4:2).
Pēc zaudējuma par aiziešanu no izlases pavēstīja planētas labākais futbolists Lionels Mesi. Argentīniešu superzvaigznes lēmums pārsteidza visu pasauli, un futbolistu palikt izlasē aicināja pat Argentīnas futbola leģenda Djēgo Maradona un Argentīnas prezidents Maurisio Makri.
Šiem vīriem piepulcējušies arī simtiem Argentīnas un Mesi līdzjutēju, kas viņu sagaidīja Buenosairesas lidostā. Par spīti stiprajam lietum, fanu pūlis bija sapulcējies, lai kopīgi lūgtu Mesi pārdomāt savu lēmumu un tomēr palikt izlasē.
Fani bija ieradušies gan ar plakātiem, gan karogiem un pat īpaši apdrukātiem krekliem.
Kā atzina kāds līdzjutējs, „Tāds kā Mesi, mums tiek dots reizi 500 miljons gados. Mēs patiesi baudām to ko viņš dara.”Protams, gala lēmums pieder pašam futbolistam, un vai viņš atgriezīsies, to rādīs laiks.
Video: foxsports.com
Vērtējums: