Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: Apstājies motocikls izraisa masveida riteņbraucēju sadursmi

Bruklinā norisinājies ikgadējais „Red Hook Criterium” nakts brauciens - pasākums, kurš no entuziastu pasākuma pārvērties par vienu no gaidītākajiem riteņbraucēju notikumiem Ņujorkā.
Lai vērstu skatītāju uzmanību un atbrīvotu ceļu, pa priekšu riteņbraucēju grupai devies motocikls, kurš kādā samērā šaurā trases daļā apstājies, un izraisīja sadursmi, kuras dēļ cieta vairāki sportisti.
Vienai daļai braucēju izdevās izvairīties no sadursmes, tomēr viena daļa ar dalībnieku nokrita vai bija spiesti apstāties.
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2016-05-02 10:27, pirms 8 gadiem
Baigi labās bremzes tam mocim, neizkustējās no vietas par spīti ievērojamam spiedienam!

  +1 [+] [-]

, 2016-05-02 15:30, pirms 8 gadiem
Amerikāņu intelekts, stāvēs tur par katru cenu, kaut arī acīm redzami bija jāpabrauc malā

     [+] [-]

, 2016-05-03 01:38, pirms 8 gadiem
Pidrinkjis rakstīja: Amerikāņu intelekts, stāvēs tur par katru cenu, kaut arī acīm redzami bija jāpabrauc malā
Nu intelektuāli, šādā situācijā novispārināt uz kkādu "amerikāņu intelektu" točna ir jāmāk par daudz esi saklausījies antijeņķu propagandu.
Kad viņam sāka iet garām riteņbraucēji, tad jau bija par vēlu pabraukt malā, tik daudz taču tu saproti. Bet kas tur sākumā par vainu, kāpēc sabremzējās, to tak neredzam.