Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 20710
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]
Autors: Rolands Eliņš

Štrombergs otro gadu pēc kārtas kļūst par Eiropas čempionu

Štrombergs otro gadu pēc kārtas kļūst par Eiropas čempionu
Māris Štrombergs
Foto: Uec.ch

Svētdien Dānijā norisinājās Eiropas čempionāts BMX riteņbraukšanā. Prestižajā vīru elites grupā uzvaru otro gadu pēc kārtas izcīnija Māris Štrombergs, bet junioru konkurencē otro vietu spraigajā finālbraucienā izcīnīja Kristens Krīgers.

Eiropas čempionāts BMX riteņbraukšanā junioru un elites grupās šogad, atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, norisinās vienās sacensībās. Tās svētdien tika aizvadītas Dānijas pilsētas Roskildes trasē. Uz Dāniju devās arī vadošie Latvijas BMX braucēji, viņu vidū arī pagājušā gada čempions Māris Štrombergs, kā arī šī gada Latvijas čempionāta uzvarētājs Edžus Treimanis.

Vīru elites grupā, kur dalībnieku skaits bija viskuplākais, sākumā norisinājās priekšbraucieni. Tajos uzvaras izcīnīja gan Māris Štrombergs, gan arī Edžus Treimanis un Rihards Veide. Šie bija arī trīs vienīgie latvieši, kuri kvalificējās tālākām cīņām. Astodaļfināla braucienus uzvarēja Štrombergs un Treimanis, bet, ne pārāk veiksmīgais starts, liedza vēl vienam valmierietim Rihardam Veidem iekļūt ceturtdaļfinālā. To tikmēr ļoti pārliecinoši aizvadīja abi palikušie mūsu sportisti. Pusfinālā Māris un Edžus startēja vienā braucienā. Lielāko trases daļu pārliecinošs līderis bija Štrombergs, bet pašās beigās viņam garām pabrauca Treimanis.

Izšķirošajā braucienā lielisks starts padevās divkārtējam olimpiskajam čempionam Štrombergam. Viņš izvirzījās vadībā un spēja savas pozīcijas nosargāt līdz pat finišam, tādējādi otro gadu pēc kārtas kļūstot par Eiropas čempionu. Tikmēr Treimanis, lai arī kā trases laikā centās izkarot pozīciju labāko trijniekā, tomēr tas šoreiz viņam neizdevās. Finišu Edžus šķērsoja sestajā pozīcijā. Sudraba godalgu nedaudz negaidīti ieguva francūzis Romeins Meijets, bet bronzas godalga tika Nīderlandes braucējam Martijnam Džesperam.

Junioru puišu konkurencē no Latvijas pārstāvjiem kvalifikācijas braucienus pārvarēja Kristens Krīgers un arī Pēteris Kalniņš. Ceturtdaļfinālā Krīgers turpināja uzvarēt, kamēr Kalniņam pusfinālu šoreiz sasniegt neizdevās. Latvijas junioru čempions Krīgers pārliecinoši pārvarēja arī šo braucienu, iekļūstot lielajā finālā. Tajā mūsu sportists jau no starta izvirzījās vadībā, tomēr vienā no pēdējām virāžām viņu apsteidza nīderlandietis Niks Kimmans. Tieši Nīderlandes sportists arī kļuva par uzvarētāju, kamēr latvietim sudraba medaļa. Pie bronzas tika vēl viens holandietis Džejs Šippers.

Dienas pirmajā pusē Eiropas "Challange" sacensību finālposmu aizvadīja vecāko grupu jaunieši, kā arī amatieru grupu sportisti. Līdzīgi kā vakar, arī šodien mūsu braucēji priecēja ar lieliskiem rezultātiem. B15 jauniešu grupā par uzvarētāju kļuva Latvijas jaunatnes izlases sportists Miks Strazdiņš. Šajā pat vecuma grupā meitenēm nepārspēta nozīmīgajās sacensībās palika Vineta Pētersone, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa jelgavniece Vanesa Buldinska. Jāizceļ vēl divu latviešu paveiktais. Kristaps Konrāds izcīnīja trešo vietu M25 -29 amatieru konkurencē, bet Lelde Šuma bija piektā G16 grupā jaunietēm.

Informāciju sagatavoja:
Toms Markss
Latvijas Riteņbraukšanas federācijas preses sekretārs


, 2014-07-13 21:34, pirms 10 gadiem
Malacis. Visu cienu!
Tagad gatavojoamies uz PC bmx
Veiksmi!
, 2014-07-13 21:41, pirms 10 gadiem
Malacis, tik ļoti žēl, ka neieguvām arī citas medaļas.

P.S. Raksts diezgan briesmīgs - gan valoda, gan tulkojumi galīgi garām.
, 2014-07-13 23:40, pirms 10 gadiem
pēc komentāru skaita varam secināt, ka maz kam šī informācija tagad ir aktuāla.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-07-14 01:02, pirms 10 gadiem
dzhordans rakstīja: pēc komentāru skaita varam secināt, ka maz kam šī informācija tagad ir aktuāla.
Kāpēc nevar priecāties bez komentāra?
Vēl jo vairāk ar tādiem kā:
Jessssss!!!
Super!
Labs!
Tas ir džeks!
Moločina!
utt.
, 2014-07-14 01:23, pirms 10 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Kāpēc nevar priecāties bez komentāra?
Vēl jo vairāk ar tādiem kā:
Jessssss!!!
Super!
Labs!
Tas ir džeks!
Moločina!
utt.
nu protams, ka var! bet tas arī tomēr veids kā cilvēki izrāda savu sajūsmu un prieku!! Malacis Māris! Lepojamies
, 2014-07-14 21:00, pirms 10 gadiem
Mašīna ir neapturama.
Veronika Monika Stūriška (no kreisās) un Edgars Langmanis
Foto: Nico Van Dartel

Langmanis un Stūriška triumfē UEC BMX Eiropas kausa 6. posmā

Svētdien Čehijas pilsētā Benātki pie Jizeras norisinās UEC BMX Eiropas kausa 6. posms. Junioru puišu grupā otro šīs sezonas uzvaru guva “BMX Rīga/ RRS” sportists Edgars Langmanis, bet iepriekšējā posmā triumfējušais Kristers Apels finālā piedzīvoja kritienu un ieņēma astoto pozīciju. Dāmu U23 grupā nepārspēta palika “Silvas ziķeru” braucēja Veronika Monika Stūriška.
Kristers Apels (pa vidu) un Edgars Langmanis (no labās) uz goda pjedestāla junioru grupā UEC BMX Eiropas kausa 5. posmā

Foto: Nico Van Dartel

Apelam karjeras pirmā BMX Eiropas kausa uzvara junioros; Langmanis trešais

Sestdien Čehijas pilsētā Benātki pie Jizeras norisinās UEC BMX Eiropas kausa piektā posma sacensības. Junioru grupā, pēc izcila starta, finālā uzvaru izcīnīja “BMX Rīga/ RRS” pārstāvis Kristers Apels, bet viņa kluba biedrs Edgars Langmanis ieguva trešo vietu. Vīru elitē soli no fināla palika Rinalds Jānis Kārkliņš.
Edgars Langmanis
Foto: Nico van Dartel

UEC BMX Eiropas kausa Čehijas posmos startēs 73 Latvijas sportisti

Sestdien un Svētdien Čehijas pilsētā Benātki pie Jizeras norisināsies UEC BMX Eiropas kausa piektā, kā arī sestā posma sacensības. Dažādās vecuma un meistarības grupās startēs kopumā 73 Latvijas sportisti. Viņu vidū arī iepriekšējos posmos uzvaras guvušie – Veronika Monika Stūriška, Edgars Langmanis un Ģirts Jonkus.