Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Čudare un Krauklis sasniedz lielos finālus PČ jauniešiem

Toms Markss
Toms Markss

Otrdien Glāzgovā pasaules BMX Challange čempionāta sacensības aizvadīja jaunieši no 12 – 14 gadiem. Lielos finālus sasniegt spēja divi Latvijas sportisti. Sestā vietā meiteņu G13 grupā Melānijai Čudarei, kamēr šajā pat vecumā puišiem Patrikam Krauklim astotā pozīcija.

Patīkamos laika apstākļos Glāzgovā ar trešās dienas sacensībās turpinājās pasaules BMX Challange čempionāts. Dalībnieku vidū arī virkne Latvijas sportistu. Sekmes mūsējiem mainīgas. Lielos finālus sasniegt spēja divi latvieši.

Meiteņu G13 grupā jelgavniece Melānija Čudare jau pērn izcīnīja pasaules challange septīto vietu. Šogad mērķis bija vēl augstāks. Ulda Balbeka audzēkne pēc starta gan aizbrauca kā vien no noslēdzošajām. Trasē “Mītavas kumeļu” kluba pārstāve metās atgūt pozīcijas. Daļēji tas arī izdevās. Melānija apsteidza divas konkurentes un strauji tuvojās vēl divām. Iecerētais manevers trases beigu daļā gan cerēto nenesa. Finišā Čudarei sestā vieta, kas jaunajai sportistei un viņas trenerim ir jaudīgs panākums.

Šajā pat vecumā puišiem visas dienas garumā ar lielisku sniegumu izcēlās “MŠA/ Valmieras puikas VSS” braucējs Patriks Krauklis. Jaudīgais Patriks lielajā finālā spraigi cīnījās par ceturto vietu, tomēr vienā no trases elementiem mūsu braucējs zaudēja kontroli par velosipēdu un krita. Galarezultātā pasaulē astotā vieta.

Trešdien sacensības aizvadīs jauniešu B15 – B16 grupās, kā arī amatieri. Viņu vidū redzēsim arī virkni Latvijas braucēju.

Izmantotie resursi:
lrf.lv