Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:365, Did:0, useCase: 3

Stūriška Argentīnā uzsāks sezonas noslēdzošo PK BMX cēlienu

Toms Markss
Toms Markss

Stūriška Argentīnā uzsāks sezonas noslēdzošo PK BMX cēlienu
Veronika Monika Stūriška
Foto: Nico Van Dartel

Sestdien Argentīnas pilsēta Santiago del Estero norisināsies UCI Pasaules kausa BMX superkrosā sezonas septītais posms. Latviju tajā pārstāvēs pasaules junioru čempione Veronika Monika Stūriška.

Pasaules kausa sezonā vēl atlikuši četri posmi. Visi no tiem divu nedēļu nogaļu garumā risināsies lielākajā Argentīnas BMX centrā, kas atrodas Santiago de Estero pilsētā. Latvijai šī trase vēsturiski bijusi ļoti veiksmīga, jo 2014. gadā Pasaules kausa posmā šeit uzvarēja Māris Štrombergs.

Pasaules kausa kopvērtējumā no latviešiem par augstu vietu šosezon cīnās tikai Veronika Monika Stūriška, kura kā vienīgā no mūsu braucējiem ir devusies uz tālo Argentīnu. Pēdējais Pasaules kausa posms, kas notika Francijā, Veronikai neizvērtās pārāk sekmīgs, jo finālā, cīnoties par trešo pozīciju, trenera Ģirta Kātiņa piedzīvoja nepatīkamu kritienu. Par laimi nopietnas sekas tas neradīja un sportiste spēja sagatavoties noslēdzošajiem startiem.

Pasaules kausa kopvērtējumā dāmu U23 grupā Stūriška atrodas otrajā vietā ar 508 punktiem. Līdere ar 692 punktiem ir franču sportiste, pasaules U23 čempionātā uzvarējusī Tessa Martinesa.

Sacensību sākums sestdien gaidāms pulksten 17:00 pēc Latvijas laika. Tiešraide pieejama uci.ch mājaslapā.

Izmantotie resursi:
lrf.lv

     [+] [-]

, 2023-10-07 13:23, pirms 7 mēnešiem
Ģirta Kātiņa žēl, piedzīvoja nepatīkamu kritienu! Jūs, žurnaļugas, variet vienreiz pārlasīt ko rakstāt!