Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Armandam Bēcim uzvara sacensībās Spānijā

Jānis Pārums

Armandam Bēcim uzvara sacensībās Spānijā
Armands Bēcis

21.martā sacensībās "LIX Gran Premio Ciclista Primavera" Spānijā riteņbraukšanas komandas "Rietumu – Delfin" braucējs Armands Bēcis finiša spurtā izcīnīja pārliecinošu uzvaru, atklājot komandas sacensību sezonu Eiropā.

Spītējot nelabvēlīgajiem laika apstākļiem +4 grādi un sniegs kalnos, kā arī neprecīzajai informācijai par trases garumu 155 kilometru vietā 187 kilometri, komanda nodemonstrēja labu sniegumu, ko atzīmē arī komandas kapteinis Andris Smirnovs: "Šīs bija sacensības, kurās katram no braucējiem bija iespēja izpaust savas stiprās puses."

Sacensībās kopā piedalījās 196 dalībnieki. Pēc Spānijas izvirzītajiem nacionālajiem noteikumiem latviešu riteņbraucēji šajās sacensībās startēja Nacionālās komandas sastāvā. Komandas kapteinis Andris Smirnovs šoreiz ierindojās septītajā vietā. Nākamais "Rietumu-Delfin" labākais rezultāts pieder jaunajam braucējam Emīlam Liepiņam, viņam 17.vieta.

Komandas treneris Vitālijs Smirnovs atzina: "Armands šodien bija neapturams, gāja kā vilciens. Prieks par tik labu sacensību un cerams, ka šī uzvara būs iesākums veiksmīgai sezonai. Tāpat man ir gandarījums, ka šī ir pirmā uzvara mūsu komandai šajā valstī komandas pastāvēšanas vēsturē." Arī komandas ārsts Mārtiņš Pulveris uzteic puišu rezultātus, jo vairāki no viņiem vēl cīnās ar Āfrikā iegūtā vēdera vīrusa sekām.

Nākamais starts komandai "Rietumu – Delfin" ir paredzēts jau pēc divām dienām – "GP St Etienne" sacensībās Francijā, kad dosies uz turieni pēc divu mēnešu pavadīšanas treniņnometnē Spānijā.

Armanda Bēča pirmie iespaidi pēc uzvaras

Informāciju sagatavoja:
Komanda "Rietumu-Delfin"