Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Liepiņš Slovākijas tūri zvaigžņotā konkurencē sāk ar septīto vietu

Liepiņš Slovākijas tūri zvaigžņotā konkurencē sāk ar septīto vietu
Emīls Liepiņš. Foto: Wallonie - Bruxelles komandas arhīvs

"Wallonie-Bruxelles" vienību pārstāvošais Emīls Liepiņš Slovākijas tūri (UCI 2.1 kategorija) iesācis ar septīto vietu. Šodien braucēji veiks arī 7,4 kilometrus garu individuālo braucienu.

Šodien Bardejovā tika dots starts 63. Slovākijas tūrei, kur piedalās arī tādas riteņbraukšanas sprinta zvaigznes kā pašreizējais Eiropas čempions Elija Viviāni, 2017. gada pasaules vicečempions Aleksandrs Kristofs un 2016. gada "Milāna-Sanremo" uzvarētājs Arno Demārs.

Pirmajā posmā, kas norisinājās Bardejovas apkārtnē, uzvaru izcīnīja Aleksandrs Kristofs no "UAE-Emirates". Norvēģim sekoja divi "Deceuninck-Quick Step" sprinteri - Mihaels Morkovs un Elija Viviāni. Savukārt Emīls Liepiņš 138,2 kilometrus garajā posmā ieguva septīto vietu, finišējot ar tādu pašu laiku kā uzvarētājam. Astotajā vietā esošais Andrea Peroni līderim zaudēja jau četras sekundes, bet Īvs Lampārts, kurš bija desmitais - astoņas sekundes.

Šodien braucēji aizvadīs arī otro posmu, kur būs jāsacenšas 7,4 kilometrus garā individuālā braucienā.