Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Maija beigās Ozolkalnā notiks velokross

Jānis Pārums

29.maijā plkst. 12:00, jau trešo sezonu pēc kārtas, notiks Velokross Ozolkalnā, Cēsīs. Starts un finišs – Ozolkalnā.

Distance veicama apļos, viena apļa garums 7 km un 9 km. Veicamo apļu skaits - atbilstoši izvēlētajai grupai. Trase vedīs pa Latvijā pazīstamām un gleznainām nogāzēm – Žagarkalnu, Cīruļkalnu, Ozolkalnu un Vāļu kalnu.

Šogad sacensību organizatori, paralēli vecuma grupu klasēm, ir īpaši parūpējušies par visas ģimenes iesaistīšanos sacensībās, piedāvājot atvērto klasi, kurā tiek aicināts piedalīties ikviens velo mīļotājs. Atvērtā klase būs vieglāka un ne tik tehniska, bet ne mazāk izaicinoša un interesanta. Lai padarītu sacensības baudāmākas ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem, ierastos grupu vērtējumus organizatori papildinās ar jaunām un neierastām nominācijām sportistiem, atbalstītājiem un līdzjutējiem. Elites klases dalībniekiem būs iespēja cīnīties par naudas balvām, bet uzvarētāji iegūs īpašus velokrosa kausus. Neizpaliks arī sacensību dalībnieku loterija, par kuru būs parūpējušies mūsu atbalstītāji.

Trase aizvien ir interesanta, izaicinoša un mazliet ekstrēma. To ikviens dalībnieks varēs izjust gan motivējot sevi stāviem kāpumiem, gan veicot straujus nobraucienus un pārbaudot savas velo pārvaldīšanas prasmes un iemaņas tehniskākos trases posmos.

Sacensībās aicinām pieteikties ikvienu sportistu, kā arī aktīvās atpūtas cienītāju. Jaunākajai informācijai par velokrosa norisi sekojiet Baltic Outdoor Agency | un MTB XC un šosejas riteņbraukšana