Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Liepiņš ārpus pirmā simtnieka Austrālijas velobrauciena otrajā posmā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Liepiņš ārpus pirmā simtnieka Austrālijas velobrauciena otrajā posmā
Emīls Liepiņš
Foto: lrf.lv

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien Austrālijā notiekošā velobrauciena "Tour Down Under" otrajā posmā ierindojās 120.pozīcijā.

Kā zināms pirmajā posmā Liepiņš finišēja 24.vietā.

UCI Pasaules tūrē iekļauto sacensību otrajā posmā riteņbraucēji trešdien mēroja 141 kilometru un ātrākai bija "UAE Team Emirates" pārstāvis Isaaks del Toro Romero no Meksikas, kurš distancē pavadīja trīs stundas, 29 minūtes un 37 sekundes.

Finiša spurtā meksikānis pārspēja mājinieku braucēju Korbinu Strongu no "Israeli - Premier Tech" un vēl vienu šī komandas pārstāvi angli Stīvenu Viljamsu.

Liepiņš, kurš šosezon pārstāv Nīderlandes komandu "dsm - firmenich", finišu sasniedza grupā, kas uzvarētājam zaudēja trīs minūtes un 56 sekundes.

Kopvērtējumā līderis pēc otrā posma ir del Toro Romero, viņām divas sekundes zaudē Strongs, bet trijnieku noslēdz Eritrejas riteņbraucējs Biniams Girmajs no "Intermarche - Circus - Wanty" vienības. Liepiņš no līdera atpaliek četras minūtes un septiņas sekundes, ieņēmot 113.vietu.

Velobrauciens sešu posmu garumā noslēgsies 21.janvārī.

"Tour Down Under" daudzdienu velobrauciens norisinās kopš 1999.gada un ir Pasaules tūres sezonas pirmās sacensības. Pērn kopvērtējumā uzvaru izcīnīja austrālietis Džeijs Vains, kamēr Liepiņš ierindojās 46.pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA