Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Orass kļūst par Igaunijas čempionu

Jānis Celmiņš

Orass kļūst par Igaunijas čempionu
Allans Orass
Foto: Igo Japiņa Sporta Aģentūra

Svētdien, 15.augustā norisinājās lielākās Igaunijas MTB sacensības „Elion Estonian cup” Rakkē, kuru ietvaros notika Igaunijas čempionāts maratonā (XCM). Pārliecinoši uzvarēja „Rietumu-Delfin” komandas braucējs Allans Orass, kļūstot par Igaunijas čempionu XCM distancē.

Neskatoties uz to, ka Allanu Orasu distancē piemeklēja tehniskas problēmas un viņa komandas biedrs Dimitrijs Sorokins aizdeva sava velosipēda priekšējo riteni un pats izstājās, Allans finišēja pirmais ar laiku 2:44:10. Uzreiz aiz viņa finišēja igaunis Sigvards Kukks, bet trešais bija Latvijas braucējs Ernests Benhens.

Dāmu konkurencē pirmā bija Grēte Treijere (2:26:45), otrā Ivanda Eiduka (2:33:31) un trešā Lelde Ardava (2:37:15).

Sīkāk:: KALENDER - SPORTINFO

Informāciju sagatavoja:
Igo Japiņa Sporta Aģentūra
Sandra Vīksnāne

  +1 [+] [-]

, 2010-08-16 17:37, pirms 14 gadiem
Nu, Sorokinam Bravo. To es saprotu, tas ir kolēģis! Nezinu vai es tā varētu... Ivanda otrā... interesanti, vai tāpēc, ka traumas nesadziedētas vai vienkārši tāds spēku samērs.