Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

"Tirreno-Adriatico" noslēdzas ar Nibali uzvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Tirreno-Adriatico" noslēdzas ar Nibali uzvaru
Frančesko Nibali
Foto: LaPresse/Scanpix

Ar Itālijas riteņbraucēja Vinčenco Nibali uzvaru trešdien noslēdzās daudzdienu tūre "Tirreno-Adriatico" (Itālija).

Pirms pēdējā posma, kurā šodien tika veikts 9.3 km garš brauciens ar atsevišķu startu, kopvērtējuma līderis ar sešu sekunžu handikapu bija Kriss Horners no "RadioShack-Nissan" komandas.

Individuālajā braucienā triumfēja šīs distances speciālists Fabians Kančelara. Šveicietis par 12 sekundēm pārspēja Danieli Benati, bet par 16 Kameronu Mejeru. "Liquigas-Cannondale" komandu pārstāvošais Nibali bija 9. vietā, Kančelaram zaudējot 20 sekundes.

Septiņu posmu summā 2010. gada "Vuelta Espana" čempions Nibali amerikāni Horneru pārspēja par 14 sekundēm. 3. vietā ierindojās čehs Romāns Kroicigers no "Astana" vienības.

Itālijas sportisti savās mājās notikušajās sacensībās uzvarējuši trīs no pēdējiem četriem gadiem. Pērn triumfēja Kadels Evanss. Šogad tūre tika rīkota 45. reizi.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com

     [+] [-]

, 2012-03-14 09:48, pirms 12 gadiem
Kas tur bildes parakstā par Frančesko?