Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Kavendišs apsūdz Farāru un Veilandu sadarbībā

Kavendišs apsūdz Farāru un Veilandu sadarbībā
Marks Kavendišs
Foto: AFP/Scanpix

"HTC-Columbia" riteņbraucējs Marks Kavendišs nācis klajā ar paziņojumu, kurā apsūdz savus tiešos konkurentus Taileru Farāru ("Garmin-Transitions") un Vouteru Veilandu ("Quick Step") sadarbībā pret viņu.

"Veilands un Farārs strādā kopā, tādēļ būs ļoti grūti kontrolēt situāciju punktu klasifikācijā," Kavendišs sacīja "Reuters". "Ja divi cilvēki no atsevišķām komandām sadarbojas, bez problēmām neiztikt."

Britu "sprinta karalis" ir ļoti neapmierināts par situāciju "Vuelta Espana" 13. etapa laikā: "Viens no viņiem aizbrauca man pa labo pusi, otrs - pa kreiso, galu galā neatstājot man vietu izrāvienam. Nekad iepriekš neesmu protestējis pret līdzīgām situācijām, taču jūtu, ka mani apzināti nostādīja neizdevīgā pozīcijā."

Tikmēr "Garmin-Transitions" sporta direktors Bingens Fernandess noliedzis apsūdzības: "Neticu, ka abi riteņbraucēji strādā vienota mērķa labā. Lai gan neesmu redzējis sportista minēto situāciju, nespēju iedomāties, ka kas tāds varētu notikt. Pēc tā, ko esmu dzirdējis, katrs no riteņbraucējiem gluži vienkārši cīnījies par savu vietu."

Kavendišs šogad uzvarējis divus Spānijas tūres posmos un ir vadībā punktu klasifikācijā, par 21 punktu apsteidzot tieši Farāru.

Izmantotie resursi:
Cycling News & Race Results | Cyclingnews.com