Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 22203
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]
Autors: Armands Podāns

Vai Lenss Ārmstrongs tiešām beigs?

Vai Lenss Ārmstrongs tiešām beigs?
Lenss Ārmstrongs
Foto: AP

Septiņkārtējais "Tour de France" velobrauciena uzvarētājs Lenss Ārmstrongs paziņojis, ka beigs karjeru 2011. gadā, un viņa mērķis divu tuvāko sezonu laikā ir izcīnīt vēl vienu uzvaru tūrē. Lenss vienreiz jau teicās beidzis aktīvās sporta gaitas, taču pagājušā gada janvārī atgriezās.

"Pēc 2011. gada sezonas patiešām beigšu braukt," itāliešu lielākajam sporta laikrakstam "Gazzetta dello Sport" pavēstīja 38 gadus vecais sportists, kas šobrīd kopā ar savu jauno komandu "RadioShack" atrodas treniņnometnē Arizonā.

Kā zināms, Ārmstrongs lielajā riteņbraukšanā atgriezās pēc trīs ar pusi gadu ilgas pauzes un pievienojās uz Kazahstānas naudu bāzētajai "Astana" komandai, kur kļuva par tās līdera Alberto Kontadora galveno izaicinātāju. Divi tādi meistarīgi riteņbraucēji vienā komandā tā arī nespēja sadzīvot - starp Ārmstrongu un Kontadoru atgadījās vairākas asas domu pārmaiņas dažādos sportiskos jautājumos, īpaši, cīnoties par "Tour de France" čempiona titulu, kas galu galā tika spāņu riteņbraucējam. "Astana" radās arī problēmas ar finansiālo nestabilitāti, bet pašam Lensam nācās piedzīvot atslēgas kaula lūzumu.

Pēc sezonas beigām "Astana" menedžeris Johans Bruinels izveidoja jaunu komandu "RadioShack", kuras sporta direktors ir pazīstamais riteņbraucējs Vjačeslavs Jekimovs, bet par Ārmstronga partneriem kļuvuši tādi pazīstami pedāļu minēji kā Levijs Leipheimers, Andreass Klodens, Jaroslavs Popovičs. "RadioShack" pārstāvēs arī lietuvietis Tomass Vaitkuss. "Šī komanda nav izveidota tieši man. Mūsu mērķi ir tālāki par Ārmstrongu," izsakās Lenss.

"Šosezon man jau būs 39 gadi un būtu muļķīgi veidot komandu ap mani. Domājot par gaidāmo tūri, lūkojamies uz Leviju (Leipheimeru), (Andreasu) Klodenu, taktiku, domājam par idejām, kādas varētu izmantot. No deviņiem pagājušā gada "Astana" vadošajiem braucējiem astoņi ir pie mums. Esam aizpildījuši sastāvu ar to, ko gribējām, šī būs ļoti spēcīga komanda," uzsver Ārmstrongs, kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi izmēģināja spēkus "Giro d' Italia", bet tūrē ierindojās trešajā vietā. "Mums nav tik augsta līmeņa favorīta kā Alberto, taču ar tik spēcīgiem puišiem izredzes pacīnīties par titulu pastāv".

Kontadors šobrīd kopā ar savu "Astana" atrodas treniņnometnē Itālijā. "Alberto ir ļoti liels talants, viņš ir labāks par jebkuru citu uz divriteņa, turklāt apveltīts ar īsti sportisku mentalitāti. Grūti būs viņu pieveikt. Daži saka, ka tas ir iespējams. Paskatīsimies," uzsver Ārmstrongs.

Ārmstrongs, kurš apsveic ideju par 2012. gada "Giro d' Italia" startu Vašingtonā, arī uzsver, ka pārtrauks savas neatkarīgās dopinga kontroles un to rezultātu publicēšanu, jo ar to bijušas saistītas spekulācijas, turklāt oficiālās pārbaudes tāpat jau esot ļoti biežas.

Internetā var lasīt atsauksmes par to, ka gadījumā, ja Lensam neizdosies īstenot mērķi - izcīnīt astoto uzvaru "Tour de France", - viņš uz kādu laiku vēl palikšot. "Nē, nē, ņemiet vērā manus gadus," kategorisks ir Ārmstrongs. Lai jau šoreiz piepildās viņa vārdi.


, 2009-12-10 14:44, pirms 14 gadiem
vēl divdomīgāks virsraksts nav iespējams
, 2009-12-10 14:45, pirms 14 gadiem
Radioshack ir Astana bez Kontadora
, 2009-12-10 14:46, pirms 14 gadiem
Pakito rakstīja: vēl divdomīgāks virsraksts nav iespējams
Katrs jau spriež pēc savas samaitātības pakāpes, bet jā, virsraksts tāds divdomīgs!
, 2009-12-10 14:49, pirms 14 gadiem
Tas virsraksts tiešām labs!!!
, 2009-12-10 15:14, pirms 14 gadiem
varētu vēl pavilkt bišk ilgāk un būtu Čelioss uz divriteņa
, 2009-12-10 15:32, pirms 14 gadiem
Domāju, ja startēs AET (American Epo Team), tad uzvaras neizpaliks, un tad arī visticamāk karjeru beigs tikai 2021. gadā.
, 2009-12-10 15:55, pirms 14 gadiem
tas jau jajauta vina sievai, kas tur ar to beigsanu
, 2009-12-10 16:02, pirms 14 gadiem
jup
, 2009-12-10 18:07, pirms 14 gadiem
Pizonis rakstīja: tas jau jajauta vina sievai, kas tur ar to beigsanu
Ja piesienas pie vārdiem, viņam nav sievas kopš laulības šķiršanas 2003. gadā. Bet citādi viņš ir ģimenes cilvēks.
, 2009-12-11 10:13, pirms 14 gadiem
Shadow_92 rakstīja: Radioshack ir Astana bez Kontadora
Un tur tā lielākā problēma, pilna komanda ar "gregory" un bez īsta līdera. Lens šobrīd ir vairāk mārketinga ierocis nevis reāls konkurents.
, 2009-12-11 13:34, pirms 14 gadiem
sandijsmandijs rakstīja: Un tur tā lielākā problēma, pilna komanda ar "gregory" un bez īsta līdera. Lens šobrīd ir vairāk mārketinga ierocis nevis reāls konkurents.
Pilnīgas muļķības...
, 2009-12-12 21:28, pirms 14 gadiem
visu cienju..bet man tomer nepamet domas, kad tas ko vinjs iespeja, nav bez ASV specigas farmakalogijas...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Emīls Liepiņš (vidū). Foto: LRF

Liepiņš ierindojas 134. vietā "Tour de Romandie" otrajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš ceturtdien ieņēma 134. vietu UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" otrajā posmā.
Emīls Liepiņš. Foto: LRF

Liepiņam 95. vieta Romandijas velobrauciena pirmajā posmā

LETA. Latvijas riteņbraucējs Emīls Liepiņš trešdien ierindojās 95. pozīcijā UCI Pasaules tūrē iekļautā daudzdienu velobrauciena "Tour de Romandie" pirmajā posmā.
Ģ.Harkins un O.J.Skrapcis uz pjedestāla. Foto: LRF.

Latvijas riteņbraucējiem panākumi Lietuvā un pieredze Beļģijā

Olivers Jēkabs Skrapcis un Ģirts Harkins izcīnījuši godalgas Lietuvā notiekošajās valsts mēroga šosejas riteņbraukšanas sacensībās. Tikmēr Kate Ketrīna Skujiņa Beļģijā finišēja 54. vietā prestižās “Gent – Wevelgem” U17 grupas velobraucienā.