Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Kontadors: "Uzvara ir neiedomājama līmeņa sevis upurēšanas rezultāts"

Andrejs Siliņš

Kontadors: "Uzvara ir neiedomājama līmeņa sevis upurēšanas rezultāts"
Alberto Kontadors
Foto: AFP/Scanpix

Spāņu riteņbraucējs Alberto Kontadors pēc uzvaras "Vuelta Espana" daudzdienu velotūrē atzina, ka panākuma pamatā ir neiedomājami daudz smaga darba un sevis upurēšanas.

"Šī uzvara man ir īpaša, ņemot vērā to, kas ar mani noticis pirms tam," Kontadors atgādināja, ka vēl nesen tikai izcieta diskvalifikāciju, kas atņēma 2010. gada "Tour de France" un 2011. gada "Giro d'Italia" titulus. "Man jāpateicas ikvienam, kurš man palīdzēja, jo, atgriežoties sacensībās, es ilgi nebiju braucis, un tas bija sarežģīti. Tāpēc šobrīd ir daudz spēcīgu emociju, ko nevar paskaidrot ar vārdiem. No maniem pleciem nokritis liels smagums."

"Šis ir daudzu mēnešu smaga darba rezultāts un neiedomājama līmeņa sevis upurēšanās rezultāts. Pateicoties šai uzvarai, es jūtu milzīgu atvieglojumu," sacīja Kontadors, kurš "Vuelta Espana" triumfēja otro reizi kopš 2008. gada. "Vēlos veltīt šo panākumu tiem cilvēkiem, kuri bija ar mani gan labos, gan sliktos laikos."

29 gadus vecais Kontadors ir viens no tikai pieciem riteņbraucējiem, kas uzvarējis trīs lielajās tūrēs - "Tour de France" (2007, 2009), "Giro d'Italia" (2008) un "Vuelta Espana" (2008, 2012).

Nedēļas nogalē Kontadors uzsāks dalību pasaules čempionātā, kas risināsies Nīderlandē.

Izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sports News | Live Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-10 10:42, pirms 12 gadiem
nu viņš jau pietiekami upurējis savu veslību dopingam un panākumiem tā kā taisnība jau viņam ir.