Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Jonkus dramatiskā cīņā izcīna pasaules čempionātā otro vietu krūzeru M40-44 grupā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Jonkus dramatiskā cīņā izcīna pasaules čempionātā otro vietu krūzeru M40-44 grupā
Ģirts Jonkus (no labās). Foto: LRF.

Svētdien Glāzgovā ar krūzeru sacensībām startēja pasaules čempionāts BMX riteņbraukšanā. Lielisku panākumu sacensībās guva jelgavnieks Ģirts Jonkus, kurš izcīnīja otro vietu M40 – 44 grupas sacensībās.

Ģirts Jonkus neapšaubāmi bija lielākā Latvijas cerības pasaules čempionāta BMX riteņbraukšanā ievadā. “Mītavas kumeļu” kluba braucējs šosezon dominēja Eiropas kausā, kā arī sekmīgi startēja Eiropas čempionātā.

Tieši Ģirts kā vienīgais no latviešiem spēja sasniegt lielo finālu. Tajā mūsu sportists no starta sīvi cīnījās par līderpozīciju. Viss izšķīrās finiša taisnē, kur jelgavnieks par mata tiesu piekāpās francūzietim, Entonijam Paulam. Izcīnītā otrā vieta ir lielisks panākums ne tikai Ģirtam, bet arī visam Jelgavas un Latvijas BMX.

Pirmdien par godalgām sacentīsies jaunāko grupu sportisti no B9 – B11 vecuma grupai. Viņu vidū redzēsim arī virkni latviešus.

Izmantotie resursi:
Latvijas Riteņbraukšanas federācija

     [+] [-]

, 2023-08-07 16:20, pirms 9 mēnešiem
Ģirtiņ, Tu taču joprojām laid pa trasi kä sendienās! Tādu formu noturėt jau vīra gados - visu cieņu!