Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:5, Did:0, useCase: 3

Neilands un "Israel Cycling Academy" nākamgad brauks Pasaules tūrē

Neilands un "Israel Cycling Academy" nākamgad brauks Pasaules tūrē
Krists Neilands. Foto: Israel Cycling Academy arhīvs

Krista Neilanda pārstāvētā "Israel Cycling Academy" 2020. gada sezonā startēs riteņbraukšanas augstākajā līmenī, vēsta komanda.

Pirms dažām nedēļām ziņojām par Krista Neilanda komandas iespējamo pārcelšanos uz Pasaules tūri. Šodien Izraēlas valdības atbalstītā vienība oficiāli paziņoja par veikto darījumu, izpērkot Pasaules tūres licenci no finansiālās grūtībās nonākušās "Katusha-Alpecin". "Israel Cycling Academy" riteņbraukšanas augstākajā līmenī startēs sākot ar 2020. gada janvāri. Tiek ziņots, ka licence būs derīga trīs sezonas līdz 2022. gadam. Veikto darījumu vēl ir jāapstiprina no UCI (Starptautiskā riteņbraukšanas savienība) puses.

Šobrīd Izraēlas vienībai uz nākamo sezonu ir noslēgti un oficiāli paziņoti līgumi ar deviņiem braucējiem, kuru skaitā ir Krists Neilands. Latvijas čempions individuālajā braucienā nesen ar komandu vienojās par sadarbības turpināšanu līdz 2021. gadam. "Israel Cycling Academy" pievienosies arī braucēji no "Katusha-Alpecin".

Šāds notikumu pavērsiens nozīmē, ka nākamajā sezonā Pasaules tūres līmenī redzēsim trīs latviešus. Augustā "Trek-Segafredo" oficiāli pievienojās Emīls Liepiņš, parakstot līgumu uz divām sezonām, bet Toms Skujiņš ar amerikāņu vienību līgumu pagarināja uz vienu gadu.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/IsraelCycl...