Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2257, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Izsludina konkursu pasaules un Eiropas līmeņa sporta sacensību organizēšanai Rīgā

Izsludina konkursu pasaules un Eiropas līmeņa sporta sacensību organizēšanai Rīgā
"Arēna Rīga"
Foto: dinamoriga.lv

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu par finansiālu atbalstu Pasaules, Eiropas un līdzvērtīgu augsta līmeņa sacensību organizēšanai Rīgas pilsētā.

Konkursa mērķis ir finansiāli atbalstīt augsta līmeņa sporta sacensību organizēšanu un sekmēt šādu sacensību norisi Rīgā. Konkursā aicina piedalīties Latvijā atzītās Nacionālās sporta federācijas.

Projekta pieteikumi jāiesniedz līdz 2014.gada 6.janvāra plkst. 17.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā, Kr. Valdemāra ielā 5. Konkursa nolikums pieejams interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi sadaļā „Finansēšanas konkursi”. Papildinformācija par konkursu pieejama pa tālruņiem 67037247; 29419572 (Gatis Ratnieks).

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments informē, ka ar šī un vēl divu konkursu par finansiālu atbalstu sacensību organizēšanā izsludināšanu, vairāk netiks izsludināts jau ierastais konkurss par finansiālu atbalstu Rīgas pilsētai nozīmīgu sporta projektu un sporta sacensību organizēšanai.

Informācija par pārējiem konkursiem būs pieejama interneta vietnē sports.riga.lv - Jaunumi 2013.gada 17.decembrī plkst. 10.00, Rīgas Kongresa nama 401. kabinetā notiks informatīva sanāksme par visu trīs konkursu projektu sagatavošanu un iesniegšanu.

Informāciju sagatavoja:
Indra Vilde,
RD IKSD sabiedrisko attiecību vadītāja


2017. gada Rīgas čempioni "Tenax"
Foto: Romualds Vambuts

"Tenax" pēc gada pārtraukuma triumfē Rīgas čempionātā

Šodien par Rīgas 2017.gada čempioniem handbolā kļuva Dobeles "Tenax", kas finālspēlē ar 35:32 apspēlēja pērnās gada uzvarētājus "Celtnieks Rīga". Bronzas medaļas izcīnīja "Ogre/Miandum".
Foto: Sandra Škutāne
2

Rīgas atklāto čempionātu atklās čempionu "Celtnieks" duelis pret "Jūrmalas Sportu"

Šodien Latvijas Handbola federācijas telpās notika Rīgas atklātā čempionāta apakšgrupu izloze. Tāpat izziņots spēļu kalendārs - čempionāts sāksies 30. augustā ar pašreizējo Rīgas čempionu "Celtnieks Rīga" dueli pret "Jūrmalas Sportu" Kauguros.
"Celtnieks" un "Tenax" handbolisti
Foto: Sandra Škutāne

Rīgas atklātajā čempionātā handbolā startēs sešas komandas

Šodien noslēdzas pieteikšanās Rīgas atklātajam čempionātam, kas norisināsies no 28. augusta līdz 9. septembrim ar finālspēlēm O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā.