Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Miesnieki" zaudē pēc puslaika, tomēr veiksmīgi noslēdz jaunās sezonas pirmo spēli

Ints Megnis
Ints Megnis

"Miesnieki" zaudē pēc puslaika, tomēr veiksmīgi noslēdz jaunās sezonas pirmo spēli
Regbija klubs "Miesnieki"

Regbija kluba "Miesnieki" komanda "Stats Serviss"/"Ķekava" ceturtdien bija iedzinējos pēc pirmā puslaika, tomēr noslēgumā ar 29:14 (10:11) spēja uzvarēt RK "Eži"/LMT komandu Latvijas čempionāta klasiskajā regbijā pirmās kārtas spēlē.

Spēle sākās ar "Ežu" spēlētāja Andra Kļimoviča piezmējumu. Kaut drīz vien "Miesnieki" ieguva vadību, jo Juris Iesalnieks bija precīzs soda sitienā, kamēr Andrejs Mantinieks ienesa piezmējumu un Iesalnieks trāpīja arī realizāciju, pirmā puslaika turpinājumā divus iespaidīgus soda sitienus trāpīja "Ežu" spēlētājs Dāvis Akmeņkalns, kas pēc 40 minūtēm priekšā ļāva atrasties viņa komandai.

Otrā puslaika sākumā vēl trīs punktus guva Akmeņkalns, panākot 14:11 "Ežiem", tomēr turpmāk punktus guva tikai Miesnieku spēlētāji - piezemējumus veica kapteinis Emīls Balodis un Raivis Kokins, kuriem divas realizācijas pieplusoja Iesalnieks.

"Pirmajā puslaikā daudziem spēlētājiem bija jūtams spēļu prakses trūkums, kas izpaudās nepareizu lēmumu pieņemšanā un daudzās kļūdās. Savukārt otrais puslaiks jau bija veiksmīgāks, kad svarīgā brīdī individuālo meistarību nodemonstrēja komandas kapteinis Emīls Balodis, panākot lūzumu spēlē," izteicies "Miesnieku" vienības galvenais treneris Kristaps Andersons, veltot arī uzslavas pretiniekiem par pašaizliedzīgu spēli un kārtīgu cīņu visa dueļa garumā.

Latvijas čempionāta sezona sākās vien trešdien, kad RFC “Livonia” galvenā komanda “Garkalne/Livonia” ar 38:7 (33:0) droši pieveica "Fēnikss" spēlētājus. Par turnīra izspēles grafiku komandām izdevās vienoties vien pēc jaunā Latvijas Regbija federācijas (LRF) prezidenta Aivara Pilenieka stāšanās amatā, lemjot, ka pieci klubi izspēlēs viena apļa turnīru. Pēc tam 13. oktobrī ieplānoti fināls un spēle par trešo vietu.

Nākamajā spēlē 5. augustā "Fēnikss" uzņems "Miesnieku" komandu, bet piektā vienība "Jūrmala" turnīrā iesaistīsies vien 18. augustā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/Miesnieki/