Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Pazudis Latvijas regbija izlases spēlētājs Pērkons

Rolands Eliņš

Pazudis Latvijas regbija izlases spēlētājs Pērkons
Dāvis Pērkons. Foto: Facebook

LETA. Kopš 23.decembra pazudis Latvijas regbija izlases spēlētājs Dāvis Pērkons, ziņo biedrība "Bezvests.lv".

28 gadus vecais Olaines iedzīvotājs Pērkons svētdien, 23.decembrī, ap plkst.14 pēdējo reizi redzēts sociālajos tīklos, bet plkst.12.44 pēdējo reizi lasījis ziņu lietotnē "WhatsApp".

Kā ziņo biedrība, Pērkos sestdienas vakarā un naktī no 22. līdz 23.decembrim viesojies pie paziņas Ķengaragā. "Bezvests.lv" pieļauj iespēju, ka Pērkons varētu būt devies prom svētdien ap plkst.14.

Ņemot vērā radinieku sniegto informāciju, svētdienas vakarā plkst.17.16 Olainē tika atrasta viņa mašīna "Toyota Corolla".

Pazudušais vīrietis ir 190 centimetrus garš, sportiskas miesas būves. Viņš bija ģērbies pelēkās biksēs, "Camel" ziemas jakā un kājās viņam bija melni apavi.

Cilvēki tiek aicināti ziņot biedrībai pa tālruni 22084084 vai Valsts policijai pa tālruni 110, ja pamana pazudušo vīrieti.

Izmantotie resursi:
LETA