Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

U18 regbija izlase smagi zaudē arī Eiropas čempionāta otrajā spēlē

U18 regbija izlase smagi zaudē arī Eiropas čempionāta otrajā spēlē
Latvijas U18 regbija izlase Eiropas čempionātā
Foto: eurorugby2018.pl

Latvijas U18 regbija izlase otrdien smagi zaudēja arī Polijā notiekošā Eiropas čempionāta "Trophy" divīzijas pusfināla spēlē par 5.-8. vietu.

Latvijas sportisti ar rezultātu 0:49 (0:25) kapitulēja Ukrainai un līdz ar to piektdien spēlēs par septīto vietu turnīrā.

Zīmīgi, ka līdz ar spēles beigu signālu Latvijas izlases kapteinis Miķelis Jurevičs ielauzās pretinieku punktu zonā, tomēr viņam neizdevās piezemēt bumbu pēc noteikumiem.

"Pirmās 20 un pēdējās septiņas minūtes mēs spēlējām regbiju, kamēr pārējo laiku gramstījāmies, un pretinieki netika ņemti kājās. Salīdzinājumā ar pirmo spēli pret Čehiju, bija uzlabojusies autu izspēle un parādījies taktiskais, zīmējums," Latvijas Regbija federācija citē izlases galveno treneri Mārtiņu Straumi. "Diemžēl pret Ukrainu neizdevās izpildīt pirms spēles runāto. Neizmantojām to, kas bija iespēlēts. Pēdējā spēlē pret Luksemburgu cīnīsimies, jo vairs jau nebūs kur atkāpties."

Sacensību ievadā Latvija sestdien ar 7:43 (0:24) piekāpās Čehijas vienaudžiem.

Mačā par septīto vietu Latvijas pretiniece būs Luksemburga, kas jau zaudējusi Lietuvai un Šveicei.

Latvijas U18 regbija izlase pērn izcīnīja otro vietu Eiropas čempionāta pirmajā konferencē un šogad otro reizi spēlē "Trophy" divīzijā, kas pēc ranga ir nākamais turnīrs aiz "Championship" divīzijas, komandām sadalot devīto vietu Eiropā. 2016.gadā Latvijas juniori jau startēja "Trophy" divīzijā un toreiz palika astotie.




, 2018-03-27 19:49, pirms 6 gadiem
kad spēle ar LUX?
Pirmo četru vietu ieguvējas. Foto: Juris Bērziņš Soms.

Latvijas čempionāta 1. posmā regbijā U16 jauniešiem godalgas izcīna Baldone, Eleja un "Livonia"

Pagājušajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās koledžas stadionā notikušajā Latvijas regbija čempionāta pirmajā posmā U16 jauniešiem pagājušā gada vicečempioni RK “Livonia/Rīga” spēlētāji izcīnīja trešo vietu, esot ļoti tuvu otrajai vietai, jo spraigā cīņā ar divu punktu starpību piekāpās pagājušā gada čempioniem Elejai. Par posma uzvarētājiem kļuva progresu parādījušie Baldones/ĶNSS regbisti.
Foto: Latvijas Regbija federācija
1

Latvijas regbija izlase uzvar izšķirošajā cīņā par pirmo vietu divīzijā

LETA. Latvijas vīriešu regbija izlase sestdien Jelgavā izcīnīja uzvaru un ieņēma pirmo vietu Konferences divīzijā. Latvijas regbisti izšķirošajā mačā ar 29:25 (12:14) pārspēja Dāniju.
"Livonia" (dzeltenie) spēle pret Eleju par 1. vietu U14, kur ar 5:2 uzvarēja livonieši. Foto: Juris Bērziņš-Soms

Ar "Livonia", "Mītava" un Elejas uzvarām sācies Latvijas čempionāts regbijā jauniešiem

Pirms dažām dienām ar pirmo posmu sākās 2024. gada Latvijas čempionāts regbijā trijām jaunākajām jauniešu vecuma grupām, kur ar uzvarām izcēlās RK “Livonia” U14 grupā, RK “Mītava” U12 grupā un Eleja U10 grupā.