Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

U18 regbija izlase zaudē Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā

Andris Liepa
Andris Liepa

U18 regbija izlase zaudē Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā
Foto: eurorugby2018.pl

Latvijas U18 regbija izlase sestdien Polijā Eiropas čempionāta "Trophy" divīzijas ceturtdaļfināla spēlē ar rezultātu 7:43 (0:24) piekāpās Čehijas vienaudžiem.

Latvijas izlasei vienīgo piezemēju otrā puslaika sākumā veica Kaspars Krūka, bet sekojošo realizāciju iesita Artjoms Ņikiforovs, tobrīd panākot 7:24, taču abi vēlāk guva savainojumus – Krūkam aizdomas par menisku, Ņikiforovam traumēta potīte.

Čehija pirmajā puslaikā veica četrus piezemējumus, otrajā trīs un pusfinālā otrdien spēlēs ar Poliju, kamēr Latvija otrdien pusfinālā par 5.-8.vietu spēkosies ar Ukrainu, kas ar 12:46 zaudēja Polijai.

"Spēli sākām optimistiski, taču pēc ielaista trešā piezemējuma nolaidās rokas, parādījās neticības sev un partneriem. Pārtraukumā nācās paskaidrot, kas vajadzīgs, un otrais puslaiks bija daudz labāks - bija kopdarbība un draudzīgs kolektīvs," izteicies Latvijas U18 izlases galvenais treneris Mārtiņš Straume. "Zaudējām, jo piekliboja komunikācija. Čehi bija arī lielāki augumā. Žēl, ka traumējās abi punktu guvēji. Ja viņi nevarēs turpināt, būs grūti."

Latvijas U18 regbija izlase pērn izcīnīja otro vietu Eiropas čempionāta pirmajā konferencē un šogad otro reizi spēlē "Trophy" divīzijā, kas pēc ranga ir nākamais turnīrs aiz "Championship" divīzijas, komandām sadalot devīto vietu Eiropā. 2016.gadā Latvijas juniori jau startēja "Trophy" divīzijā un toreiz palika astotie.

Izmantotie resursi:
Latvijas Regbija Federācija