Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

2022. gada sensācija Kapuazo dosies uz Pasaules kausu

Juris Miņins
Juris Miņins

2022. gada sensācija Kapuazo dosies uz Pasaules kausu
Foto: Zumapress.com/Scanpix

2022. gada starptautiskā regbija uzlecošā zvaigzne Eindžs Kapuazo ir nosaukts starp tiem 33 Itālijas regbistiem, kas dosies pārstāvēt savu valsti 2023. gada Pasaules kausa finālturnīrā.

24 gadus vecais Eindžs Kapuazo 2022. gadā kļuva par starptautiskā regbija sensāciju, jo gada laikā guva piecus piezemējumus, tostarp divus pret Austrāliju, kas itāļiem, kuri, ja viņus salīdzina ar planētas vadošajām komandām, nav paši spēcīgākie regbisti, ļāva arī pārspēt "Valabijus". Francijā dzimušais aizsargs kopumā demonstrēja lielisku spēli un var teikt, ka ar viņu Itālija brīžiem demonstrē sniegumu, kurš var likt satrūkties arī Pasaules reitinga vadošajām komandām.

Lai vai kā, bet Kapuazo, kurš 20/21. gada sezonā kļuva par Pro D2 (Francijas pēc spēka otrā līga) labāko piezemējumu guvēju, bet tagad ikdienā pārstāv Tulūzas komandu Top 14 čempionātā, ir iekļauts Itālijas izlases sastāvā šī gada Pasaules kausa finālturnīram.

Tāpat Kīrens Kraulijs uz Franciju dosies ar Tomaso Alanu, kuram šis būs jau trešais Pasaules kausa finālturnīrs un sastāvā viņš ir iekļāvis divus bijušos Anglijas U20 izlases spēlētājus – Dino Lembu (Alana komandas biedrs "Harlequins" rindās) un Paolo Odogvu.

Itālijas pretinieki 2023. gada Pasaules kausa finālturnīrā būs Namībija, Urugvaja, Jaunzēlande un Francija

Itālijas izlases sastāvs 2023. gada regbija PK finālturnīram

Uzbrucēji: Pjetro Cecarelli, Simone Ferari, Danilo Fisčeti, Ivans Nemers, Marko Ricioni, Federiko Zani, Luka Bigi, Epalahamī Favia, Gjakomo Nikotera, Nikolo Kanone, Dino Lembs, Frederiko Ruza, David Sisi, Lorenco Kanone, Toa Halafihi, Mišels Lamaro, Sebastjans Negri, Džovani Petineli, Manuels Zuliani.
Aizsargi: Alesandro Fusko, Alesandro Garbisi, Martins Peidžs-Relū, Stvens Vārnijs, Tomaso Alans, Gjakomo Da Rē, Paolo Garbisi, Huans Ignasio Brekss, Luka Morisi, Pjērs Bruno, Eindžs Kapuazo, Montijs Ioanī, Paolo Odogvu, Lorenco Pani.

Izmantotie resursi:
https://www.planetrugby.com/

     [+] [-]

, 2023-08-22 18:47, pirms 9 mēnešiem
Interesanti, ka pēc leģendas Parisse aiziešanas itāļu regbijs gājis uz augšu un pietuvojies Eiropas Top5 līmenim. Veiksmi itāļiem, simpātiska komanda!

     [+] [-]

, 2023-08-22 19:47, pirms 9 mēnešiem
susurkins rakstīja: Interesanti, ka pēc leģendas Parisse aiziešanas itāļu regbijs gājis uz augšu un pietuvojies Eiropas Top5 līmenim. Veiksmi itāļiem, simpātiska komanda!
Viņiem relatīvi laba nesenā jaunā paaudze izveidojusies, tāpēc ir tikai loģiski, ka kaut kas sāk veidoties. Cita lieta, vēl nav zināms vai tas ir kaut kāds īslaicīgs sprādziens, vai sistemātiska lieta. Redzēs.

     [+] [-]

, 2023-08-23 12:19, pirms 8 mēnešiem
@Juris Miņins : nav zināms, LTV rādīs Pasaules kausa finālturnīru, vai jau laicīgi jāmēklē kādi pirātiskie kanāli ?

     [+] [-]

, 2023-08-23 14:27, pirms 8 mēnešiem
ValtsG rakstīja: @Juris Miņins : nav zināms, LTV rādīs Pasaules kausa finālturnīru, vai jau laicīgi jāmēklē kādi pirātiskie kanāli ?
Par šo man nav nekādas informācijas.