Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"LMT/Ežu" regbisti uzvar vicečempionus

Pērnā gada Latvijas regbija čempionāta bronzas medaļu ieguvēji "LMT/Eži'' trešdien, 13. maijā Juglā ar 23:22 guva uzvaru pār pagājušās sezonas vicečempioniem ''TFS Bulduri'', kuri savā labā bija noslēguši pirmo puslaiku 17:16.

Sākotnēji vadībā nokļuva ''TFS Bulduri'', kas pirmajā puslaikā izdarīja divus piezemējumus. Vēlāk ''Eži'' iesita trīs soda sitienus pēc kārtas. Otrajā puslaikā ''TFS Bulduri'' veica vēl vienu piezemējumu, taču uzvaras punktus ''Ežiem'' neilgi pirms spēles beigām ar piezemējumu guva Elvis Siliņš, bet Mārtiņš Bokišs iesita realizāciju. Par šo uzvaru ''Eži'' ieguva četrus punktus, bet pie viena tika ''TFS Bulduri''', jo piedzīvotais zaudējums bija ar minimālu punktu starpību.

"LMT/Eži'' pārstāvis Mareks Dravnieks: "Atkal iznāca diezgan neraksturīga spēle. Sākums mums bija mazliet bijīgs, pieļāvām divas kļūdas sitienos ar kāju savā laukuma pusē, ielaidām divus piezemējumus. Vajadzēja spēlēt drošāk, ko arī puiši darīja pēc pārtraukuma. Iesitām trīs sodus, sapratām, ka varam. Galvenais uzvarā tomēr bija tas, ka pieļāvām maz kļūdu. Ja tādu nav, tad varam līdzīgi cīnīties ar jebkuru pretinieku. Šajā spēlē ar to bija kārtībā un uzteikt varu visu komandu, bet jo īpaši mūsu jaunos spēlētājus ''vējerī''."

''TFS Bulduri'' galvenais treneris Vladimirs Ņikonovs: ''Eži'' ir auguši. Bet mums bija daudz kļūdu, jo neesam joprojām vēl saspēlējušies . Sākumā bijām priekšā, bet tad zaudējām. Neatradās īsta līdera, taču labākais spēlētājs mums šajā mačā bija Mihails Tumins."

Aizvadītas astoņas no pamatturnīra kopumā 30 spēlēm. Līderiem ''Miesnieki/Ķekava'' ir 14 punkti (3 spēlēs), ''TFS Bulduri'' 11 (4), ''Garkalne/Livonia'' 9 (2), ''LMT/Eži'' 5 (3), RK ''Fēnikss'' 2 (1) un ''Jūrmala''/LLU 0 (3).

Nākamajā spēlē Latvijas čempionātā 15. maijā Rīgas Tehniskās koledžas laukumā ''Miesnieki/Ķekava'' plkst. 19.30 uzņems ''Garkalne/Livonia''.

Latvijas čempionātā sešas komandas spēlē divos apļos. Pirmajās divās vietās esošās komandas 10. oktobrī finālspēlē sacentīsies par zelta medaļām, bet trešās un ceturtās vietas īpašnieces – par bronzas medaļām.

Latvijas čempionāta 8. spēle

LMT/Eži - TFS Bulduri 23:22 (16:17)
LMT/Eži. Piezemējumi: Māris Streikišs, Elvis Siliņš. Realizācija: Mārtiņš Bokišs (2). Soda sitieni: Mārtiņš Bokišs (3)
TFS Bulduri. Piezemējumi: Elmārs Imbrass, Roberts Bondarenko, Matīss Zalcmanis. Realizācija: Mihails Tumins (2). Soda sitiens: Mihails Tumins.
Tiesnesis: Oļegs Voroņins

Informāciju sagatavoja:
Valters Nikans,
LRF preses sekretārs

     [+] [-]

, 2015-05-14 13:30, pirms 9 gadiem
Apsveicami, jaunieši sāk sevi parādīt.