Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Catalan Dragons" šokē "St.Helens" un spēlēs finālā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Catalan Dragons" šokē "St.Helens" un spēlēs finālā
Perpiņānas "Catalan Dragons" spēlētāji
Foto: Action Images/Scanpix

Ar visnotaļ negaidītiem iznākumiem noslēdzās regbija līgas Izaicinājuma kausa pusfināli, pēc kuriem kļuva zināms, ka par titulu cīnīsies Varingtonas "Wolves" un "Catalan Dragons".

Aizvadītajā nedēļas nogalē tika izspēlēti regbija līgas Izaicinājuma kausa, kas ir prestižākais kauss Eiropas regbijā-13, pusfināli un jāatzīst, ka bez pārsteigumiem neiztika.

Dienas pirmajā spēlē tikās pašreizējie Superlīgas līderi "St.Helens" un Francijas pilsētas Perpiņānas "Catalan Dragons", kuri pēc ilgāka laika atkal ir iekļuvuši izslēgšanas spēlēs. Tiesa, kausa izcīņā līgas panākumi neskaitās, jo te ir jāuzvar katrā mačā, lai tiktu tālāk.

Jāsaka, ka francūži, kuri spēlēja izbraukumā, laiku ilgi netērēja un jau astotajā minūtē izvirzījās vadībā, kad Džošs Drinkvaters realizēja soda sitienu, taču par atslēgas momentu var saukt Morgana Noulza noraidījumu, kura laikā katalāņi guva divus piezemējumus un tas palīdzēja palīdzēja viņiem noslēgt puslaiku ar 27:0. Divus piezemējumus guva Bens Garsija.

Otrajā puslaikā mājnieki gan saņēmās un Marks Persivals guva divus piezemējumus jau "St.Helens" labā, taču gūt ievērojamu pārsvaru un sasmelt pirmajās 40 minūtēs izlieto "svētajiem" neizdevās un, lai arī otro puslaiku viņu uzvarēja ar 16:8, mačā kopumā piekāpās ar 16:35.

Jāpiebilst, ka "Catalan Dragons" šī ir tikai otrā reize, kad viņi spēlēs Izaicinājuma kausa finālā.

Savukārt otrajā spēlē tikās Varingtonas "Wolves" un Līdsas "Rhinos". Ja pirms gada šāda spēle izraisītu lielu interesi, tad šogad, dēļ "Rhinos" vājā snieguma, "Wolves" bija šīs spēles pārliecinoši favorīti un to arī pierādīja laukumā, neatstājot Līdsas komandai nekādas cerības uz panākumu – 48:12.

Jāpiebilst, ka Līdsas "Rhinos" šajā sezonā ir pamatīgi izgāzušies, jo pēc 2017. gada triumfa Superlīgā, šogad viņi nav spējuši kvalificēties labāko komandu astotniekam, t.i., cīņai par titulu, un sezonu noslēgs spēlējot par palikšanu spēcīgāko sabiedrībā, bet nu viņi arī ir zaudējuši pēdējo iespēju šajā sezonā izcīnīt kādu nozīmīgu trofeju.

2018. gada Izaicinājuma kausa fināls norisināsies 25. augustā, kad komandas dosies uz Vemblija stadiona zāliena. Jāpiebilst, ka Lielbritānijas sporta līdzjutēju kalendāros šī spēle ir gana svarīga un ik gadu klātienē to noraugās vidēji vairāk kā 75 tūkstoši skatītāju.

Izmantotie resursi:
RUGBY-LEAGUE.COM

     [+] [-]

, 2018-08-06 19:50, pirms 6 gadiem
Meklējat puisi!
Es esmu Masha, es esmu 21, jautrs, slaids un nav pieticīgs vispār))
Foto un tālruņa numurs anketā >>> 18pop.tk