Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource628), Fid:2914, Did:0, useCase: 3

Video: Rozentāls ar māsu jokojas: "Beatrises lielākais nokauts ir no vecpuišu ballītes"

Rolands Eliņš
Raidījumā "Ārpus kadra ar skaidru skatu" šonedēļ viesojās bokseru ģimenes pārstāvji - Francis Rozentāls un Beatrise Rozentāle. Latvijas jaunie boksa talanti šajā raidījuma fragmentā sīkāk pastāstīja par Beatrises debiju profesionālajā boksā oktobra sākumā, kad viņa uzvarēja ar tehnisko nokautu pirmajā raundā. Beatrise gan pasmējās, ka viņas spilgtākais nokauts bijis nevis no oficiālas boksa cīņas, bet gan vecpuišu ballītes, kur kādam bija ienākusi prātā "lieliska" doma savu nokļūšanu vīra kārtā atzīmēt ar iekāpšanu boksa ringā pret Beatrisi.

"Ārpus kadra ar skaidru skatu" TV4 kanālā trešdien plkst. 21.30, kā arī pēc tam portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra ar skaidru skatu" atbalsta pasaules optikas tehnoloģiju līderis "Zeiss Vision Center Latvija".
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2023-10-25 08:03, pirms pusgada
LTV raidījumā izskatījās, ka Rozentālei uz krekliņa ir elektronisko s*du "Salt" reklāma. Manuprāt, īsti neiederas sporta vidē.

Bet tā meitene sakarīga.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 17:36, pirms pusgada
Damokla_zobens_23 rakstīja: LTV raidījumā izskatījās, ka Rozentālei uz krekliņa ir elektronisko s*du "Salt" reklāma. Manuprāt, īsti neiederas sporta vidē.

Bet tā meitene sakarīga.
A kas iet kopā ar sportu? Visi toto kantori iet? Optibet hokeja līga,pafbet basketbola līga utt...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-25 18:49, pirms pusgada
Gaidu pilno versiju varētu būt intetesanti.

     [+] [-]

, 2023-10-26 18:36, pirms pusgada
Damokla_zobens_23 rakstīja: LTV raidījumā izskatījās, ka Rozentālei uz krekliņa ir elektronisko s*du "Salt" reklāma. Manuprāt, īsti neiederas sporta vidē.

Bet tā meitene sakarīga.
Iesaku "neuzsēsties" tikai uz LV bokseriem.
Mūsu publika ir ar to pārāk aizrāvusies. Mūsu sportisti nes Latvijas vārdu pasaulē un mūsu sporta dīvānu īpašnieki pat priekšā nestādās, cik tas var būt smagi.
Tam pašam Usikam ir redzēta kripto jomas reklāma uz šortiem.