Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:663, Did:0, useCase: 3

Birzulis: "Uzkrājies nogurums un spēle nevedas"

Jānis Celmiņš

Birzulis: "Uzkrājies nogurums un spēle nevedas"
Aigars Birzulis

Vakar kā pēcpusdienā te sāka līt, tā līst līdz pat šim brīdim. Tas nav patīkami, jo nav arī īpaši silts. Korti smagi un arī slapja bumba nelido tā kā to gribētos, mums lietus nav sabiedrotais. Priekšrocības šādā laikā ir jaudīgām, nevis tehniskām komandām pie kurām pieskaitāma mūsējā, to parāda arī rezultāti. Ir uzkrājies nogurums un spēle tā nevedas kā iepriekš, bet tas bija gaidāms un ir tikai likumsakarīgi.

Vakar labi uzsākām abus setus pret holandiešiem, bet pretinieks seta galotnes nospēlēja labāk. Pret ķīniešiem likām akcentu uz servi, bet lietus ieviesa korekcijas. Bumba nelidoja un izsist vai atspiest pretinieku no tīkla neizdevās, kas nodrošināja pretinieku pārsvaru pie tīkla.

Mūsu iekļūšanu nākamajā kārtā vēl apgrūtināja nīderlandiešu bezzobainā spēle pret kazahiem (zaudējums 0:2). Tomēr esam noskaņoti kazahus (patiesībā ukraiņi, kuri mainījuši sporta pilsonību) apspēlēt un tad jau gaidīt, kā rezultātu ietekmēs blakus faktori. Korti būs pielijuši un smagi, kas dos zināmu priekšrocību kazahiem, jo tā ir izteikta spēka komanda. Pacīnīsimies!

Saša ar Ruslanu spēlē labi. Izbaudīja spēli pilnu tribīņu priekšā – uzvarēja un apspēlēja arī Rikardo / Marsio, kas dod labu iespēju uzvarēt grupā. Arī meitenes jau otro nedēļu spēlē labi. Nedaudz pietrūka, lai iekļūtu otrajā kārtā, bet spēle kļūst arvien labāka noteikti.

Ja mums viss beigsies labi (apspēlēsim Kazahstānas duetu), tad vakarā būs nākošā spēle, ja nē, tad dosimies mājās un tiksimies jau "King of the Beach"

Sveicieni visiem!

  +1 [+] [-]

, 2010-07-30 10:12, pirms 14 gadiem
Ceru ka vakarā spēlēsiet, nevis brauksiet mājās.....

     [+] [-]

, 2010-07-30 14:32, pirms 14 gadiem
nevajag taisnoties ! Ta ir vajuma pazime!