Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Regža un Šmits paliek bez uzvarām turnīrā Gēteborgā

Andris Liepa
Andris Liepa

Regža un Šmits paliek bez uzvarām turnīrā Gēteborgā
Kristaps Šmits
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Haralds Regža un Kristaps Šmits sestdien zaudēja arī otrajā spēlē Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) "Sattelite" sērijas turnīrā Zviedrijas pilsētā Gēteborgā, sacensības noslēdzot ar dalītu 13.vietu.

Turnīra ievadā Regža un Šmits piektdien bija piedzīvojuši zaudējumu līdzīgā cīņā, līdz ar to sestdienas rītā vajadzēja spēkoties par izkļūšanu no apakšgrupas. Sestdien Šmits atzīmē savu 20.dzimšanas dienu, tomēr pārim neizdevās sevi iepriecināt, ar 0-2 (19:21, 15:21) piekāpjoties Andrea Abiati un Ticiano Andreatam no Itālijas.

Kā vēstīts, pirms tam piektdien latvieši ar 0-2 (24:26, 19:21) piekāpās zviedriem Aleksandram Hermanam un Ludvigam Sīmansonam.

Šis Regžam un Šmitam bija pirmais turnīrs kopš februāra, kad viņi izcīnīja devīto vietu Pasaules kausa trīs zvaigžņu sacensībās Kišas salā Irānā. Šoreiz abi pludmales volejbolisti bija atgriezušies telpās, turklāt izlikti ar augsto, otro, numuru, bet nespēja favorītu statusu attaisnot.

Zīmīgi, ka Regža un Šmits ar Abiati un Andreatu tikās arī Kišā un arī toreiz piekāpās, bet tas notika cīņā par uzvaru grupā, kamēr šoreiz abi pāri pirmajos mačos bija zaudējuši.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja