Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien Mežaparkā risināsies "O-Sands Open" turnīrs pludmales volejbolā

Jānis Celmiņš

Vasara turpinās, un apgriezienus uzņem arī „O-Sands” pludmales volejbola turnīru karuselis. Sestdien, 2.augustā plānots viens no šīs vasaras lielākajiem amatieru turnīriem Ķīšezera krastā - „O-Sands Open”, kurā piedalīties var visi spēlēt gribētāji, kā kungi, tā dāmas.

Iesildīšanās ar „CABO CAFE King un Queen” cīņām piektdien

Šīs nedēļas turnīru sērija sāksies piektdienas pievakarē, kad pulksten 18:00 „O-Sands” pludmales volejbola laukumos risināsies „CABO CAFE King un Queen” kausa izcīņas. Šis turnīrs tiks aizvadīts pēc „King of the Beach” izspēles principa, kur dalībnieki mainās pāriniekiem, un rezultātā tiek noteikti trīs titulu ieguvēji „O-Sands King”, „Little King” un „O-Sands Queen”.

Pieteikumus šiem turnīriem jāsūta uz o-sands@inbox.lv līdz piektdienai, pulksten 12:00. Dalības maksa: 8 Eur no cilvēka.

Sestdien „O-Sands Open” turnīrs kungiem un dāmām

Sestdien Ķīšezera krastā risināsies, iespējams, lielākais šīs sezonas turnīrs, kuram pieteikties tiek aicinātas, gan dāmas, gan kungi. Sacensībās tiks izspēlēti kopumā trīs medaļu komplekti: dāmām, vīriem 1.divīzija un vīriem 2.divīzija. Otrajā divīzijā par balvām, piemiņas medaļām un mazāku naudas balvu fondu cīnīsies tās komandas, kuras nespēs iekļūt labāko komandu skaitā, kas cīnīsies par galveno balvu. Sacensību organizatori tādejādi dod iespēju izspēlēties arī amatieriem, kuru līmenis vēl nav tik augsts. Tiek solīts, ka labākie saņems arī naudas balvas (kopumā tiks izspēlēta puse no dalības maksās iekasētās summas). Tāpat labākie saņems balvas no „O-Sands” ierastajiem atbalstītājiem. Šoreiz balvu klāsts būs īpašs, sola organizatori.

Pieteikumus šiem turnīriem jāsūta uz o-sands@inbox.lv līdz piektdienai, pulksten 18:00. Dalības maksa: 15 Eur no komandas. Turnīrā piedalīties var visi spēlēt gribētāji bez vecuma un meistarības līmeņa ierobežojuma.

Ar ierastajiem svētdienu turnīriem "Bioderma kausa izcīņu" dāmām un "SiS kausa izcīņu" kungiem atgriezīsimies jau nākamajā nedēļā.

Turnīri šajā nedēļas nogalē

Turnīra nosaukumsDienaLaiks
CABO CAFE King un Queen kausa izcīņaspiektdiena18:00
O-Sands Open (dāmas)sestdiena10:00
O-Sands Open (kungi)sestdiena10:00

Nāc spēlēt arī ikdienā!

Ikdienā „O-Sands” pludmales volejbola laukumi pieejami visiem spēlēt gribētājiem. Darbdienās no pulksten 8:00 līdz 16:00 viena laukuma cena stundā ir 8 eiro, bet no 16:00 līdz 23:00 par vienu stundu jāmaksā 12 eiro. Laukumi pludmales volejbola spēlēt gribētājiem ir pieejami arī nedēļas nogalēs (ja nenotiek turnīri), kad sestdien un svētdien to cena visas dienas garumā ir 12 eiro stundā. Tālruņa numurs laukumu rezervācijai: 25774407. Visa informācija par „O-Sands” šeit: https://twitter.com/O_SANDS_Beach un https://www.facebook.com/osandsriga