Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

LČ pludmales volejbolā: spēcīgais vējš un favorītu klāt neesamība dod iespēju citiem

Jānis Celmiņš

LČ pludmales volejbolā: spēcīgais vējš un favorītu klāt neesamība dod iespēju citiem
Toms Šmēdiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Jūrmalā, Majoros šodien aizvadītas Latvijas čempionāta ERGO Open posma pirmās dienas cīņas. Vīru konkurencē šis ir jau ceturtais posms, kamēr dāmas uz LČ posmu pulcējas vien otro reizi šovasar. Atšķirībā no citām reizēm, šajā posmā nestartē Latvijas vadošās komandas, līdz ar to iespēja ir citām komandām.

Vīru turnīrā šodien noskaidroti ceturtdaļfinālisti. Par nešaubīgiem favorītiem posmā Jūrmalā jāuzskata Toms Šmēdiņš un Haralds Regža. Aleksandra Samoilova / Jāņa Šmēdiņa, Mārtiņa Pļaviņa / Edgara Toča un Aleksandra Soloveja / Riharda Finstera klāt neesamība uzliek pienākumu turnīru uzvarēt Tomam ar Haraldu, un šobrīd izskatās, ka neviens viņiem iekost tā arī nespēs. Šo rindu autoram noteikti iebilst centīsies tie kuri ieskatīsies rezultātu sarakstā, un redzēs tur Šmēdiņa un Regžas zaudējumu internacionālajam Latvijas un Lietuvas duetam Mihails Samoilovs / Gilberta Kerpe.

Par vēl vienu pārsteigumu 1/8 finālā parūpējās Sandris Kalniņš un Kārlis Rutmanis, kuri trīs setu cīņā pieveica ceturto turnīra numuru Raimondu Vilmani un Kasparu Salmiņu. Citus rezultātus par pārsteidzošiem nosaukt nevar, un 1/4 finālu fāzi sasniegušas komandas, kurām tas arī bija jāizdara.

Rezultāti un spēļu kalendārs (vīr.): https://volejbols.lv/pludmales-vole...

Dāmu konkurencē šajā turnīrā nepiedalās mūsu vadošais duets Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka, kuras pēdējās divās nedēļās labi sevi apliecinājušas Pasaules kausa tūrē, un gatavojas gan Eiropas čempionātam pieaugušajiem, gan Eiropas čempionātam U22 vecuma grupā.

Tīnas un Anastasijas prombūtnē uzvaru turnīrā Jūrmalā vajadzētu sadalīt Alisei Lecei / Ilzei Liepiņlauskai un Martai Ozoliņai / Agnesei Caicai. Vai tā notiks, redzēsim. Šobrīd izskatās, ka abi šie pāri tiksies tieši turnīra finālā. Ozoliņa un Caica gan rīt varēs pagulēt ilgāk, un Jūrmalā ierasties nedaudz vēlāk. Viņu pretinieces 1/4 finālā Kazuraitite / Salkute (Lietuva) no turnīra jau izstājušas savainojuma dēļ.

Rezultāti un spēļu kalendārs (siev.) https://volejbols.lv/pludmales-vole...

Jau no plkst. 14.00 rīt visas medaļu spēles tiešraidē vērot varēsiet portālā Sportacentrs.com, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Izšķirošo spēļu kalendārs

LaiksSpēle
14.00Par 3. vietu siev.
14.50Par 3. vietu vīr.
16.00Fināls siev.
17.10Fināls vīr.
.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja