Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Maijs "O-Sands" smiltīs sāksies ar "King & Queen of the O-Sands" un akcijas cenām

Jānis Celmiņš

Piektdien, 1. maijā Olimpiskā Sporta centra (OSC) pludmales volejbola laukumos „O-Sands” risināsies maija pirmais turnīrs – „King & Queen of the O-Sands”. Dāmas ierasti turnīru uzsāks plkst. 20:30, vīri – plkst. 21:00.

Dalības maksa ierasti 10 EUR no dalībnieka, un pieteikumi tiek gaidīti līdz piektdienas plkst. 16:00. Potenciālajiem sportot gribētājiem jārēķinās, ka dalībnieku skaits ir ierobežots – 32 spēlētāji/as. Ņemot vērā, ka „King & Queen of the O-Sands” turnīrs ir ļoti iecienīts, pieteikumu sūtīšanu nevajadzētu atlikt uz pēdējo brīdi. Pieteikumus jāsūta uz info@o-sands.lv.

Tikmēr sestdien, svētdien un pirmdien pludmales volejbola spēlēt gribētājiem tiek piedāvātas īpašas cenas. Ierasto 40 EUR vietā par stundu laukuma būs jāmaksā vien 28 EUR, kas nozīmē, ka klientiem tiek piedāvāta 30 procentu atlaide. Kamēr laiks aiz loga vēl ir visai pavasarīgs, taču arī vasara vairs nav aiz kalniem, šī ir ļoti laba iespēja patrenēties un pavadīt laiku draugu lokā, lai labāk sagatavotos vasaras sezonai.

Visa informācija par turnīriem, kā arī laukumu rezervāciju pa tālruni: 25774407