Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa / Jursone ar zaudējumu iesāk pamatsacensības

Krišs Upenieks

Minusa / Jursone ar zaudējumu iesāk pamatsacensības
Inguna Minusa
Foto: www.fivb.com

Ar zaudējumu Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošās FIVB ''Grad Slam'' pamatsacensības iesākušas Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone. Pirmajā spēlē latvietes ar 0:2 piekāpās ASV duetam Trenorei - Mejai / Branagai.

Jau ziņojām, ka vakar Latvijas pludmales volejbolistes Inguna Minusa un Inese Jursone veiksmīgi pārvarēja šī turnīra kvalifikāciju, un pirmo reizi šogad iekļuva kāda ''Grand Slam'' turnīra pamatsacensībās.

Šodien pirmajā D apakšgrupas spēlē latvietēm pretī stājās amerikānietes Mistija Trenore - Meja un Nikola Branaga. Šis ASV pludmales volejbola duets šajā turnīrā bija izsēts ar augsto ceturto numuru.

Seta sākums labs padevās ASV volejbolistēm un sākumā viņām trīs punktu pārsvars (6:3). Divas kļūdas uzbrukumā Ingunai Minusai un jau piecu punktu deficīts latvietēm - 3:8. Seta turpinājumā abiem duetiem izdevās vairāki uzbrukumi. Vēlāk amerikānietēm izdevās labi nospēlēt blokā, labas serves un jau septiņu punktu pārsvars - 17:10. Seta galotni amerikānietes aizvadīja pārliecinoši, uzvarot pirmo setu ar 21:13.

Otrā seta sākumā abām latvietēm pa servei tīklā., tomēr rezultāts mainījās ļoti līdzīgi. Pateicoties vairākiem veiksmīgiem Ingunas Minusas uzbrukumiem latvietes ieguva divu punktu handikapu (9:7), tomēr tad veiksmīgs uzbrukums padevās Trenorei - Mejai un Branaga labi nospēlēja blokā un atkal rezultātā līdzsvars - 9:9. Seta otrajā daļā ASV duets ieguva divu punktu pārsvaru - 15:13, tomēr Minusa / Jursone ļoti ātri atspēlējās (15:15). Tuvojoties seta beigām Minusa pieļāva kļūdu uzbrukumā, pēc tam Branaga veiksmīgi darbojās blokā un amerikānietēm atkal divu punktu handikaps - 17:15. Pie rezultāta 19:17 par labu ASV duetam Minusa / Jursone pieprasīja pārtraukumu, tomēr tas rezultātu nedeva un amerikānietes otro setu uzvarēja ar 21:18.

Nākamo D apakšgrupas spēli Latvijas duets aizvadīs jau šovakar pret Čehijas pludmales volejbolistēm Klapalovu / Haječkovu. Spēles sākums pulksten 18:00 pēc Latvijas laika, un tā norisināsies uz sestā korta, kas nozīme, ka videotiešraidē šo spēli vērot nevarēs.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +1 [+] [-]

, 2010-07-28 14:41, pirms 14 gadiem
tiešām žēl...kaut kā sezona meitenēm nav iesākusies visai veiksmīga. Jācer, ka ieskriesies un turpinājums būs daudz labāks.

     [+] [-]

, 2010-07-28 14:45, pirms 14 gadiem
eh...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja