Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sorokins: "Gribējām spēlēt brīvi, bez lieka stresa"

Jānis Celmiņš

Sorokins: "Gribējām spēlēt brīvi, bez lieka stresa"
Ruslans Sorokins
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

"Psiholoģiski pēc grūtā brauciena uz Ķīnu nebija viegli, jo mājās nebijām bijuši trīs mēnešus, taču gribējām spēlēt brīvi, bez lieka stresa," pēc uzvaras pār Mārtiņu Pļaviņu un Hermanu Egleskalnu Kontinentālā kausa izcīņas kvalifikācijas mačā pauda Ruslans Sorokins, kurš uzvarēja kopā ar Aleksandru Soloveju.

"Bijām izrunājuši savu taktiku un pirmajā setā, rādot savu maksimālo sniegumu, uzvarējām salīdzinoši viegli. Otrajā setā nedaudz atslābinājāmies, kas ļāva pretiniekiem atgūties, taču beigās izcīnījām uzvaru. Nebija tā, ka mēs bijām noskaņojušies obligāti uzvarēt, taču tagad ir radusies iespēja doties uz Turciju un iegūt spēļu pieredzi, jo tieši spēļu prakses mums pagaidām pietrūkst visvairāk," sacīja Ruslans Sorokins.

"Open" turnīrs Ķīnā nav izdevies kā cerēts, taču savu zīmogu atstājis grūtais un nogurdinošais ceļš uz Fudžou. "Tas bija īpašs brauciens, jo uz turienu ceļojām trīs diennaktis - 72 stundas. Kvalifikācijas spēli pret Ķīnas duetu varējām arī vinnēt, taču, lai arī negribas meklēt attaisnojumus, tomēr bijām gan neizgulējušies, gan pārāk sanervozējušies. Pēc tam gan uz vietas patrenējāmies, pavērojām pretiniekus, kas arī nāca par labu," uzskata volejbolists.

Jau vēstīts, ka Pludmales volejbola centrā "Brazīlijā" šodien tika noskaidrots otrs vīriešu duets, kas dosies uz Kontinentālo kausa izcīņu Turcijā. Par laimīgo pāri kļuva Aleksandrs Solovejs un Ruslans Sorokins, kuri divos setos pieveica Mārtiņu Pļaviņu un Hermanu Egleskalnu (21:13 un 34:32).

Jau ziņojām, ka vīri 2. un 3. maijā startēs Turcijas pilsētā Fethijē, bet dāmas 9. un 10. maijā spēlēs Kipras pilsētiņā Paralimni. Vīru konkurencē jau iepriekš sastāvā bija Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš, bet dāmām brauks Alise Lece/Marta Ozoliņa un Inese Jursone/Tīna Graudiņa.

Izmantotie resursi:
Latvijas Volejbola Federācija

  +1 [+] [-]

, 2015-04-28 17:34, pirms 9 gadiem
Nepajokam noaudzis Sorokins. Pretiniekus laikam tā grib psiholoģiski iebiedēt.

     [+] [-]

, 2015-04-28 22:33, pirms 9 gadiem
Pieļauju, ka komandu uzvarām šajā posmā pietiks ar šo sastāvu, bet pēc tam atkal vajadzēs samērīties, kam lielāks potenciāls.